- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

Det rigtige vinglas

11 december 2013

Standarden ISO 3591:1977 Sensory analysis – Apparatus – Wine-tasting glass sikrer, at vinens bouquet fremhæves, og at vinens fyldighed frigives på bedste vis.

Nu nærmer julen sig med alt, hvad der hører sig til. Juleduften breder sig i køkkenet, og rødvinen trækkes op. Men for at vinen skal komme til sin fulde ret, er det vigtigt at servere den i de rette glas. Vidste du, at der findes en standard for, hvordan glasset skal se ud? Den internationale standard ISO 3591:1977 Sensory analysis – Apparatus – Wine-tasting glass definerer de former og dimensioner på vinglasset, der fremhæver vinens bouquet og frigiver dens fyldighed på bedste vis. Køb den her.

Glædelig jul!