- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Vi begynder først, når du accepterer.

Acceptér cookies

Det rigtige vinglas

11 december 2013

Standarden ISO 3591:1977 Sensory analysis – Apparatus – Wine-tasting glass sikrer, at vinens bouquet fremhæves, og at vinens fyldighed frigives på bedste vis.

Nu nærmer julen sig med alt, hvad der hører sig til. Juleduften breder sig i køkkenet, og rødvinen trækkes op. Men for at vinen skal komme til sin fulde ret, er det vigtigt at servere den i de rette glas. Vidste du, at der findes en standard for, hvordan glasset skal se ud? Den internationale standard ISO 3591:1977 Sensory analysis – Apparatus – Wine-tasting glass definerer de former og dimensioner på vinglasset, der fremhæver vinens bouquet og frigiver dens fyldighed på bedste vis. Køb den her.

Glædelig jul!