Dialogmøde: Deleøkonomi

Oversigt

I forbindelse med at der skal udarbejdes internationale standarder for deleøkonomi, inviterer Dansk Standard til en dialog om Danmarks interesser på området.

Formålet med standarderne er at fremme deleøkonomien globalt og lave internationale guidelines, som understøtter en positiv udvikling, der sikrer tillid, transparens og sikkerhed hos brugerne. 

På dialogmødet ønsker vi at afdække, om der er interesse for, at Danmark deltager aktivt i det internationale standardiseringsarbejde, samt om der er særlige hensyn eller ønsker til standarderne set fra Danmarks synspunkt.

Det får du ud af mødet

 • Indblik i det kommende internationale standardiseringsarbejde
 • Mulighed for indflydelse på, om Danmark skal deltage aktivt i standardiseringsarbejdet
 • Mulighed for at diskutere deleøkonomi og danske behov for standarder med andre danske interessenter

I første omgang er der forslag om at starte tre arbejdsområder op: 1) udvikling af en standard for terminologi – hvordan definerer vi deleøkonomi, og hvordan spiller det sammen med platformsøkonomi og andre lignende begreber, 2) en standard for drift og styring af en deleøkonomisk platform og 3) en guide til implementering.

Målgruppe

Interessenter inden for deleøkonomi

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Berit Aadal baa@ds.dk, tlf. 39966296

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til arrangementet. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

  Find vej

  Vi har kontor i den karakteristiske bygning Portland Towers.

  Adresse
  Göteborg Plads 1
  2150 Nordhavn