Er der ledelsesfokus på forbedringer?

Så er kvalitetsledelse efter ISO 9001 løsningen. Vi har kurser der matcher dit niveau.

Hvorfor skal du anvende ISO 9001? Vi har spurgt 450 ISO 9001-certificerede virksomheder. Resultaterne viser bl.a., at  70 pct. mener, at brugen af ISO 9001 i nogen eller i høj grad har bidraget positivt til virksomhedens resultater. Kom på kursus og lær mere om hvordan I kan skabe værdi med kvalitetsledelse, eller få bevis på dine kompetencer med et diplom.

Diplomkursus i Kvalitetsledelse ISO 9001  - få bevis på dine kompetencer

På to dage præsenteres du for indholdet i ISO 9001:2015-standarden og lærer samtidig, hvordan de enkelte krav efterleves i praksis. Kurset tager dig igennem de forskellige faser ved implementering af et ledelsessystem for kvalitet. Kurset er målrettet ledere og medarbejdere, som har til opgave at planlægge, udrulle, vedligeholde eller forbedre et ledelsessystem efter ISO9001-standarden. 

I 2018 afholder vi følgende diplomkurser

Kom godt i gang med kvalitetsledelse efter ISO 9001

På 3 timer får du en introduktion til, hvordan du organiserer arbejdet med kvalitetsledelse efter ISO 9001:2015. Du får desuden inspiration til, hvordan du kan tilrettelægge det praktiske arbejde. 

Sådan anvender du standarden - ISO 9001:2015

Lær at omsætte ISO 9001:2015 for kvalitet til praksis. Kurset viser dig, hvordan du kan implementere og anvende standarden. Du får en grundig vejledning i, hvordan kortlægning og beskrivelser af processer fremmer samarbejdet internt i organisationen, reducerer forstyrrelser og øger kundernes oplevelse af kvalitet og service.

Om kursusholder

Niels MadelungNiels Madelung, chefkonsulent i Dansk Standard, har 9 års erfaring med implementering og at skabe udbytte af kvalitetsledelse i danske virksomheder. 

Niels har bl.a. hjulpet DEAS, DONG Energy Wind Power, Alcon Nordic og Rudersdal Kommune med rådgivning indenfor kvalitetsledelse.Deltagere på vores kurser i 2017 har udtrykt en gns. tilfredshedsgrad på 4,6 (laveste karakter er 1 og højeste er 5.)

Om ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 versionen ændrer på 15 års kvalitetsledelsesprincipper og åbner op for en mere forretningsorienteret tilgang til risikoledelse, effektivitet og naturligvis kvalitet. Dansk Standard har deltaget i udviklingen af standarden, og du får derfor den nyeste viden om, hvordan standarden bidrager til forretningsmæssig værdi for din virksomhed. Du kan også lære at udføre intern audit af jeres ledelsessystemer.