Kickoff: Sæt standarden for vegetariske og veganske fødevarer

Oversigt

I takt med at der kommer flere og flere importerede fødevarer på markedet, der markedsføres som vegetariske eller veganske, opstår der et øget behov for, at forbrugerne kan træffe deres valg på et oplyst grundlag. 

Derfor skal der nu laves en international standard, der vil gøre det nemmere for både producenter, forhandlere og forbrugere at vide, hvilke krav der stilles til veganske og vegetariske fødevarer. 

Standarden skal også kunne anvendes som baggrund for eksisterende eller nye veganske eller vegetariske mærkningsordninger. Samtidigt kan den også bruges af forhandlere og producenter til at stille krav til deres leverandører af færdigvarer eller ingredienser.

Tid: 20. marts. Kl. 13-15 i mødelokale B hos Dansk Standard

Det får du ud af mødet

  • Du får indblik i udviklingen af det veganske og vegetariske fødevaremarked
  • Du får præsenteret indhold og omfanget af forslaget til standarden.
  • Du får viden om, hvordan standarden bliver udarbejdet
  • Du får mulighed for at vurdere, om det er relevant for din organisation at deltage i det internationale arbejde med udviklingen af standarden. 






Målgruppe

Forbrugere, forhandlere og producenter af vegetariske og veganske fødevarer.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte standardiseringskonsulent Mette Juul Sandager på mjs@ds.dk eller tlf.: 39966205.

Time

Program

Program kommer snarest.

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

    Find vej

    Vi har kontor i den karakteristiske bygning Portland Towers.

    Adresse
    Göteborg Plads 1
    2150 Nordhavn