Kickoff: Sæt standarden for vegetariske og veganske fødevarer

Oversigt

Vegetar- og veganerkost er en stigende trend blandt forbrugere. Og som flere og flere fødevarer, der hævder at leve op til disse krav, kommer på markedet, søger forbrugerne klar og pålidelig kommunikation på produkterne, så de er sikre på at vælge det rigtige produkt.

Nestlé har derfor taget initiativ til at udvikle internationale kriterier for veganske og vegetariske fødevarer, som skal resultere i en international standard. Kriterierne skal også kunne anvendes i en mærkningsordning.

Fælles kriterier og retningslinjer vil gøre det nemmere for både producenter, forhandlere og forbrugere at vide, hvilke krav der stilles til veganske og vegetariske fødevarer. For producenterne bliver det også en vejledning til, hvordan de kan mærke deres produkter for at gøre det nemt for forbrugeren at skelne mellem, hvad der er vegetariske og veganske fødevarer.

Tid: 20. marts. Kl. 13-15 i mødelokale B hos Dansk Standard

Det får du ud af mødet

 • Du får indblik i udviklingen af det veganske og vegetariske fødevaremarked
 • Du får præsenteret indhold og omfanget af forslaget til standarden.
 • Du får viden om, hvordan standarden bliver udarbejdet
 • Du får mulighed for at vurdere, om det er relevant for din organisation at deltage i det internationale arbejde med udviklingen af standarden. 


Målgruppe

Forbrugere, forhandlere og producenter af vegetariske og veganske fødevarer.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte standardiseringskonsulent Mette Juul Sandager på mjs@ds.dk eller tlf.: 39966205.

Program

Program kommer snarest.

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder ved arrangementet. Billederne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

  Find vej

  Vi har kontor i den karakteristiske bygning Portland Towers.

  Adresse
  Göteborg Plads 1
  2150 Nordhavn