Standarden for belysning på indendørs arbejdspladser er på høring

Oversigt

Den europæiske standard for belysning på indendørs arbejdspladser DS/EN 12464-1 er under revision og kommer snart i offentlig høring.

Forud for høringen har du mulighed for at få en gennemgang af de vigtigste ændringer. Høringsmødet vil kaste lys over ambitionerne med revisionen og hvordan de danske synspunkter er blevet håndteret. Mødet er derfor også en glimrende indgang til at kommentere på indholdet og få indflydelse på de sidste tilpasninger.

Det får du ud af det

 • Indblik i de væsentligste ændringer
 • Mulighed for indflydelse
Målgruppe

Arrangementet henvender sig til bl.a. lysdesignere, rådgivende ingeniører, belysningsforhandlere, arkitekter, myndigheder, bygherrer, energiansvarlige og andre med interesse i lys og belysning.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte standardiseringskonsulent Lise Schmidt-Aagesen på laa@ds.dk.

Time

Foreløbigt program den 30. april kl. 14:30-16:30

 • Dansk Standard v/ Lise Schmidt Aagesen
 • Gennemgang af væsentlige ændringer v/ Anne Bay
 • Høringsprocessen v/ Lise Schmidt Aagesen og Anne Bay

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til arrangementet. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

  Find vej

  Vi har kontor i den karakteristiske bygning Portland Towers.

  Adresse
  Göteborg Plads 1
  2150 Nordhavn