- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

Forbedring af sikkerhed i byggebranchen

Serien af standarder i eurocodesystemet blev primo 2009 obligatorisk til dimensionering af bærende bygningskonstruktioner i Danmark. Hermed indførtes i Eurocode 0 begrebet ’konsekvensklasse’ som afløser for ’sikkerhedsklasse’ fra det tidligere normsystem.

Begreberne ’sikkerhedsklasse’ og ’konsekvensklasse’ har erfaringsmæssigt været håndteret med nogen usikkerhed både ved byggesagsbehandling og projektering. En helt ny DS/INF beskriver og definerer i flere detaljer, hvorledes indplacering af konstruktioner i konsekvensklasser bør foretages. Derved opnås en forventningsafstemning mellem myndigheder, bygherrer og projekterende, ligesom unødige byggeomkostninger og for lav sikkerhed kan undgås.

DS/INF 1990:2012
Konsekvensklasser for bygningskonstruktioner
Sprog: da
Pris: DKK 254,-

Prisen er ekskl. moms og ekspeditionsgebyr.

Bestil DS/INF 1990:2012