- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

Fokus på børns sikkerhed

08 juni 2012

Dansk Standard deltager aktivt i kampagner, der sætter fokus på børns sikkerhed.

Alt legetøj skal have et CE-mærke, som viser forbrugerne, at legetøjet opfylder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. Men ikke alle forældre og bedsteforældre er klar over det. Derfor medvirker Dansk Standard nu i en sikkerhedskampagne, der er arrangeret af Safety Smart. 

”Når man som forældre eller bedsteforældre skal købe sikkerhedsudstyr og legetøj til de små, er det en god idé at tænke over, om produktet er CE-mærket. Mærket viser forbrugerne, at sikkerhedsudstyret og legetøjet opfylder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. Krav der er fælles i hele EU,” fortæller Signe Bøgh, der er projektleder i Dansk Standard.

Du kan møde Dansk Standard 16/6 i Øregårdsparken i Hellerup og den 25/8 i Tivoli i København. Her vil Dansk Standards konsulenter deltage på en stand.