- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

CSR-pris til virksomheder under 100 ansatte

03 juli 2012

Dansk Standard uddeler CSR strategi-pris, når CSR awards løber af stablen den 13. og 14. november 2012. Læs mere om priserne, hvor der er åbent for indstillinger.

I front med viden og rådgivning om CSR

Dansk Standard har lang erfaring med at rådgive virksomheder om CSR. Vi har været en af hovedaktørerne bag udviklingen af den internationale CSR-standard ISO 26000 og den certificérbare standard DS 49001. Dansk Standard er også med ved CSR Awards i Sønderborg den 13. og 14. november 2012, hvor vi uddeler prisen CSR STRATEGY -100.

Prisen gives til virksomheder med under 100 ansatte, der arbejder med CSR som en forankret del af strategien. Du kan også møde os ved en spændende sideevent og høre en række anerkendte indlægsholdere fortælle om værdien af at arbejde strategisk med CSR.

Hvad er CSR strategi-prisen?

CSR STRATEGY tildeles den virksomhed, som i særlig grad har arbejdet med en strategi for CSR, dvs. miljømæssig, menneskelig og økonomisk bæredygtighed, der omfatter hele virksomheden – lige fra den daglige drift til det færdige produkt eller ydelse.

Hvem er de nominerede?

CSR Strategy -100 prisen er særlig, fordi den ikke kan søges, men bliver givet til en af de nominerede virksomheder til de øvrige priser ved CSR Awards. Virksomhederne er valgt ud fra disse tre kriterier:

  • Bæredygtige kernekompetencer
  • Forankret i ledelsen
  • Synligt resultat af CSR på bundlinjen

De tre nominerede virksomheder er: