- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

Deltag i StandarDays

Alle med interesse for europæisk standardisering inviteres til at deltage i StandarDays den 25. og 26. september i Bruxelles.

De europæiske standardiseringsorganisationer CEN og CENELEC inviterer alle med interesse for europæisk standardisering til at deltage i StandarDays. Der kræves ingen særlige forsætninger for at deltage i arrangementet, der er tilrettelagt til personer med og uden erfaring om europæisk standardisering. Deltagerne får et struktureret og dybdegående indblik i det europæiske standardiseringssystem og processerne i CEN og CENELEC. De lærer også om fordelene ved at deltage i europæisk standardisering.

Program

StandarDays foregår over to dage. Den første dag får du en grundig indføring i opbygningen af CEN og CENELEC, herunder opgaver og ansvarsområder. Den anden dag kan du vælge at deltage i syv forskellige workshops og bl.a. lære om, hvordan en europæisk standard udvikles, og hvordan patenter og europæiske standarder forholder sig til hinanden. Det sidste punkt på programmet er en fælles workshop om, hvordan standardisering og lovgivning understøtter hinanden.

Hvem kan deltage?

StandarDays er åbent for alle med interesse for den europæiske standardisering, fx repræsentanter fra industrien, forbrugere, myndigheder og regeringer, de europæiske institutioner, forskningscentre og medlemmer fra de nationale standardiseringsorganisationer.

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. StandarDays afholdes den 25. og 26. september 2012 i CEN-CENELECs Meeting Centre, Avenue Marnix 17, B-1000 Bruxelles.

Program og tilmeldingsblanket:

CEN – CENELECs fælles webside