- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

Ny bog om succesfulde ledelsessystemer

22 august 2012

Igennem tiden er der udgivet mange bøger, der omhandler opbygning og implementering af ledelsessystemer samt fortolkning af de standarder, som ledelsessystemerne kan certificeres efter. For første gang er der nu udkommet en bog med konkrete eksempler og anvisninger på, hvordan ledelsessystemet efterfølgende kan bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling.

I bogen vises bl.a. eksempler på, hvordan ledelsessystemet kan understøtte forankring af strategi, sætte innovation i system samt hjælpe lederne med rent faktisk at lede.

Bogen er skrevet af Peter Nygaard, som i mere end 20 år har beskæftiget sig med ledelsessystemer dels som konsulent dels som medarbejder og direktør for en virksomhed. Bogen indeholder en række velafprøvede eksempler og anvisninger på, hvordan virksomheder relativt nemt kan få væsentligt mere ud af deres ledelsessystemer og dermed øge værdien af ledelsessystemet for virksomheden.

"Ledelsessystemer – Strategieksekvering, forankring, innovation og ledelse" koster DKK 395,-. Prisen er ekskl. moms og ekspeditionsgebyr. 

Bestil bogen i webshoppen