- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

World Standards Day 2012

24 september 2012

Hvert år markeres verdens standardiseringsdag den 14. oktober for at sætte fokus på værdien af standarder. Dagen hylder også de mange udvalgsmedlemmer verden over, der er med til at udvikle standarderne.

Temaet for dette års World Standards Day er ’mindre spild, bedre resultater – standardisering fremmer effektivitet’. Det afspejler de mange udfordringer, som virksomhederne står overfor med hensyn til at skabe bæredygtige løsninger, der samtidig er effektive.

Internationale standarder er effektive redskaber til at hjælpe organisationer med at udnytte deres potentiale på det globale marked. Standarderne indeholder den bedste praksis, som kan bruges til at måle, sammenligne og øge effektiviteten og reducere spild.

For at udbrede budskabet ’mindre spild, bedre resultater – standardisering fremmer effektivitet’, har der også i år været udskrevet en global plakatkonkurrence om at lave den bedste illustrationer. Cirka 300 har deltaget i konkurrencen, og flere end 4000 har stemt på de forskellige forslag. Vinderen blev Aildrene Tan fra Filippinerne. 

Se de forskellige udvalg, hvor du kan få indflydelse på standarderne.