Job og karriere hos Dansk Standard

Hos os har den enkelte medarbejder mulighed for at balancere et udfordrende job med et rigt familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte.

Søg job
Silo søg job

Ledige stillinger

Her finder du en oversigt over ledige stillinger hos Dansk Standard. Du kan også oprette en jobagent, hvor du kan uploade dit CV, få notifikationer om nye stillinger etc.

Medarbejder udtalelse
Anders Linde job

"Der tænkes i helhed omkring medarbejderne"

Mulighed for motion og sundhed, aftensmad, børnepasning og renseri på jobbet i Dansk Standard giver chefkonsulent Anders Linde flere ressourcer til at passe sit arbejde.

Video
Carina Dalager video

Hvad vil det sige at være standardiseringskonsulent?

Hør standardiseringskonsulent Carina Dalager fortælle om, hvad det vil sige at være standardiseringskonsulent, hvordan det tværfaglige samarbejde fylder meget og hvor i verden, jobbet har bragt hende hen.

At arbejde i Dansk Standard
Tina job

Fra elev til salgskonsulent med ansvar på kort tid

Jeg har fået mere ansvar med tiden og egentligt også ret hurtigt. Det er altid sjovere at kunne udvikle sig og få flere spændende opgaver. Jeg gik fra at være elev, hvor man ikke har det store ansvar, til inden for kort tid at blive en af de garvede i teamet.