Hvor parate er I til at høste frugterne af ISO 9001?

Du og dine kolleger kan lave en digital lyn-test sammen med Dansk Standard og få klarhed over, hvor parate I er til at kaste jer ud i arbejdet med ISO 9001.

Står I på vippen til at springe ud i arbejdet med ISO 9001, vil I opgradere til den nye version eller er det måske et fjernt fremtidsønske? Uanset hvor langt I er, har I mulighed for at teste, hvor parate I er.

Er I klar? Start testen her

Vi giver op til 10 medarbejdere i din organisation mulighed for at besvare en række spørgsmål om jeres arbejde med kvalitet i dag. Spørgsmålene stiller skarpt på, hvordan I arbejder med fx kundetilfredshed, løbende forbedringer i organisationer samt udvælgelse af leverandører. NB. testen kræver min. 7 deltagere/medarbejdere.

Når de relevante medarbejdere har besvaret spørgsmålene, modtager I en rapport med resultaterne, og som fortæller jer og jeres virksomhed, hvor parate I er til at skabe værdi med ISO 9001.

Undersøgelsen har givet os en række interessante findings, som vi kan bruge i vores videre kvalitetsarbejde. Eksempelvis giver undersøgelsens resultater os input til områder, hvor det kan være relevant at sætte ind med ændringer. Det kan fx være, at vi skal trimme eller justere nogle processer, så de passer bedre til behovene, eller at vi skal sætte ind med øget kommunikation på bestemte områder og forklare medarbejderne, hvorfor vi gør, som vi gør. Samtidigt har undersøgelsen til vores store glæde vist os, at vores medarbejdere er enige i, at vores strategi passer med de mål, der er sat op for dem og deres respektive afdelinger

Morten Østrup Møller
Juridisk direktør
DEAS A/S

Få flere personer med og detaljerede resultater

Hvis I ønsker, at flere kan deltage i undersøgelsen, samt at rapporten inkluderer vores vurdering af besvarelserne samt eventuelle forslag, er det også en mulighed mod betaling. Priserne er:

  • Op til 49 deltagerere i spørgeskemaundersøgelsen kr. 3.995
  • Op til 249 deltagerere i spørgeskemaundersøgelsen kr. 12.995
  • Mere end 249 deltagerere i spørgeskemaundersøgelsen kr. 24.995”

Undersøgelsen gennemføres digitalt og er anonymiseret.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Niels Madelung på telefon 4121 8304.

Start testen

Udfyld nedenstående skema og vi sætter testen i gang.

Udfyld nedenstående - så starter vi testen
*
*
*
E-mail på deltagere

Testen kræver min. 7 deltagere.

*
*
*
*
*
*
*