Køb standarder

I vores webshop kan du købe danske, europæiske og internationale standarder – vi leverer også nationale standarder fra andre lande. Du kan også købe håndbøger, som gør det lettere at arbejde med standarder inden for dit specifikke fagområde.

Køb standarder i vores webshop Standarder på licens

Alle standarder og håndbøger fås i print eller online version. Der findes forskellige rabatordninger ved køb af flere standarder – dette står der nærmere om, når du lægger standarderne i indkøbskurven.

 

Andre tjenester

Standard Distribute: Få nem adgang til dine standarder

Er I flere i din virksomhed, der arbejder med standarder og vil du slippe for låste filer og begrænsninger på antal udskrifter? Så kan det betale sig at have adgang til onlinesystemet Standard Distribute, hvor alle jeres standarder gemmes centralt og kan søges frem efter individuelt behov. 

 

Læs mere om Standard Distribute.

Få indflydelse på standarder, som er til revision

På vores høringsportal kan du få et overblik over, hvilke standarder der er åbne for kommentarer. Herigennem kan du komme med forslag til standarderne. Det er muligt for alle at kommentere forslagene. Du skal registrere dig i systemet for at få adgang til høringssiderne. Se her, hvilke standarder der er i høring.

Bliv opdateret på de sidste nye udgivelser

Standarder udgives og revideres konstant. Tilmeld dig vores overvågningsservice, hvor du holdes ajour med standarder, som har din interesse. Så får du automatisk besked, når der sker noget nyt inden for dit område. Læs mere om vores overvågning.

 

Se forslag til nye standarder

Det er muligt at se, hvilke forslag til nye standarder der er under udarbejdelse. Forslagene bliver behandlet af det udvalg, som har ansvaret for det enkelte forslag. Der er god mulighed for at få indflydelse på standarder, der er under udarbejdelse, ved at deltage udvalget. Du kan se alle forslag til nye standarder her.

Elektronisk håndbogskatalog

I håndbogskataloget finder du håndbøger, hæfter, standardsamlinger og standardpakker.fdffds

 

Du har mulighed for at tilføje håndbogskataloget på din smartphone, tablet eller PC. Så har du det altid ved hånden.

 

Vores elektroniske håndbogskatalog

Kontakt

SALG
SALG Vi har åbent mandag - torsdag 8.30 16.00. Fredag 8.30 15.00
Salg og Kundeservice
E: dssalg@ds.dk
T: 39 96 61 31

Standardpakker

Byggeripakken

Online adgang til de nationale standarder fra bygningsreglementet

Byggeripakken

Vi har samlet de nationale standarder fra bygningsreglementet i en onlinepakke og dermed gjort din adgang til de gældende nationale standarder lettere. Standarderne, der henvises til, er både europæiske og nationale standarder.

Onlineadgang til de grundlæggende maskinsikkerhedsstandarder

Maskinsikkerhedsstandarder

Maskinsikkerhedspakken - DS/EN 60204-1

I en onlinepakke har vi samlet de mest basale maskinsikkerhedsstandarder, bl.a. den gældende og tilbagetrukne version af DS/EN 60204-1, og dermed gjort vejen lettere til risikovurdering og CE-mærkning af din maskine.

Elinstallationspakken - DS/HD 60364-serien

Elinstallation

Elinstallationspakken - DS/HD 60364-serien

Elsikkerhedsloven og de underliggende bekendtgørelser har medført, at man skal bruge de europæiske standarder. For at gøre det nemt for dig, kan du nu få elektronisk adgang til de mere end 40 europæiske standarder i DS/HD 60364-serien.