Online de-briefing om cyber- og informationssikkerhed

Kom et spadestik dybere: Efter Dansk Standards morgenbriefing om cyber- og informationssikkerhed, holder vi en online de-briefing, hvor vi ser nærmere på værdien og udbyttet for forretningen af at arbejde med standarder inden for cyber- og informationssikkerhed.

Oversigt

Kom et spadestik dybere: Efter Dansk Standards morgenbriefing om cyber- og informationssikkerhed, holder vi en de-briefing, hvor vi ser nærmere på værdien og udbyttet for forretningen af at arbejde med standarder inden for cyber- og informationssikkerhed.

Her kan du høre mere om den internationale ledelsesstandard, ISO/IEC 27001, der er bredt anerkendt og anvendt af mange organisationer og virksomheder i Danmark til at arbejde systematisk med informationssikkerhed. ISO/IEC 27001 danner baggrund for en række andre relevante informationssikkerhedsstandarder, som bliver introduceret kort på mødet. Bliv klogere på hvorfor det er interessant af følge med i disse standarder, og hvordan de kan bidrage til at strukturere, prioritere og dokumentere dit arbejde med risikostyring, it-sikkerhed og databeskyttelse.

Lars Thomsen fra Center for Cybersikkerhed, som er formand for Dansk Standards udvalg for informationssikkerhed og har mange års erfaring med det internationale standardiseringsarbejde, vil på mødet fortælle om de mange muligheder for indflydelse og tidlig indsigt, som arbejdet med standarder rummer, samt den faglige sparring og netværk, der følger med.

Herudover sætter vi fokus på et aktuelt emne – nemlig risikohåndtering og persondatabeskyttelse. Her vil Anders Linde, chefkonsulent i Dansk Standard, fortælle, hvordan man forener det arbejde, og hvordan standarder med fordel kan anvendes til at strukturere og prioritere arbejdsprocesserne omkring det.

September kl. 11.00 – ca. 12.30 – Microsoft Teams

NB. Tilmeldte vil modtage en invitation til at deltage i onlinemødet inden mødets opstart.

Det får du ud af mødet

  • Overblik over serien af ISO/IEC 27000-standarder og hvordan de kan bidrage til at styrke din forretning
  • Indblik i hvordan standardiseringsarbejde kan styrke dine faglige kompetencer og udvide dit netværk
  • Konkrete værktøjer til hvordan du kan arbejde med risikohåndtering og persondatabeskyttelse – herunder introduktion til standarden ISO/IEC 27701

Målgruppe

De-briefing er for alle, der arbejder med cyber- og informationssikkerhed, og som gerne vil have konkrete værktøjer til at strukturere indsatsen og samtidigt blive klogere på, hvordan det internationale standardiseringsarbejde foregår og hvad mulighederne for indflydelse er.

Dagens program:

  • 11.00 – 11.15 Velkommen og introduktion til det internationale standardiseringsarbejde inden for cyber- og informationssikkerhed med afsæt i ISO/IEC 27000-serien v/ Berit Aadal, Dansk Standard.
  • 11.15 – 11.40 Hvad er værdien af at involvere sig i det internationale standardiseringsarbejde? v/ Lars Thomsen, Center for Cybersikkerhed og formand for Dansk Standards udvalg for Cyber- og informationssikkerhed
  • 11.40– 12.15 Risikostyring og persondatabeskyttelse - hvordan forenes arbejdet? v/ Anders Linde, Dansk Standard
  • 12.15 – 12.30 Spørgsmål og afrunding på dagen

Dato for afholdelse


Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til arrangementet. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. Dansk Standard forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.