24. april 2024 fra kl. 09:00 – 12:00 i Nuuk

Seminar om nye bestemmelser om konstruktioner i bygningsreglementet

Deltag i seminar om nye bestemmelser om konstruktioner i bygningsreglementet og om grønlandske annekser til eurocodes.

Oversigt

I det kommende ny bygningsreglement indføres nye regler på konstruktionsområdet sammen med et sæt grønlandske nationale annekser til de europæiske konstruktionsstandarder.

Derfor inviterer Departementet for Boliger og Infrastruktur, i samarbejde med Dansk Standard, til seminar, hvor der orienteres om nye bestemmelser om konstruktioner i det kommende ny bygningsreglement og om de grønlandske annekser (GL NA) til eurocodes.

Det får du ud af det

  • En oversigtlig gennemgang af ændringerne i det ny bygningsreglement med særlig vægt på nye bestemmelser om konstruktioner og baggrunden herfor.
  • Gennemgang af de enkelte GL NA, dog uden at der gås i detaljer, idet formålet alene er at give de kommende brugere af GL NA mulighed for at danne sig et overblik over indholdet i de nye standarder.

Program

Deltagere får tilsendt link til seminarprogram, online-deltagelse og adgang til vandmærkede udgaver af GL NA kort inden seminaret.

Efter seminaret inviterer departementet på en let frokost.

Tid

24. april 2024 fra kl. 09:00 – 12:00 i Nuuk

Sted

Departementet for Boliger og Infrastruktur, Imaneq 1A, 6., 3900 Nuuk og online.

Seminaret tilrettelægges primært for fysisk afholdelse, men for udenbys deltagere og andre, som ikke har mulighed for at deltage fysisk i seminaret, tilbydes der mulighed for online deltagelse.

Kontakt

Erling Richard Trudsø
Erling Richard Trudsø Seniorkonsulent | Senior Consultant
Standardisering | Byggeri & Energi
E: ert@ds.dk
T: 39 96 61 19