MorgenBriefing

Dansk Standards MorgenBriefing er en eventrække med events fire gange årligt, hvor du kan møde eksperter, virksomhedsledere, politikere og trendsættere og høre deres bud på de muligheder og udfordringer, som dansk erhversliv står overfor. Alle interesserede er velkomne. Du kan holde øje med datoer på denne side.

Online MorgenBriefing om bæredygtigt og cirkulært byggeri den 19. november

Hvordan kommer vi ud over rampen med en grøn omstilling af byggeriet? Den kommende nationale strategi for bæredygtigt byggeri bliver et centralt element i omstillingen og i den samlede danske klimaindsats. Men hvordan får vi sat mere fart på og hvad er næste skridt på vejen? Der er brug for, at alle aktører tænker på tværs af normale siloer og i fællesskab overvejer, hvordan vi kan opnå en gennemført omstilling til bæredygtigt byggeri. Et bærende element i dette er cirkulær økonomi, hvor materialer bliver genbrugt og genanvendt fremfor blot at blive til affald.

Den 19. november kl. 09.00 - 11.00 - som livestreaming

Artikler fra tidligere afholdte MorgenBriefings

22. september 2020

Video: MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed

Nåede du ikke at se Dansk Standards live MorgenBriefing om cyber- og informationssikkerhed, kan du se optagelsen her.

18. marts 2019

Hvordan arbejder man sikkert side om side med en robot?

Der er ingen tvivl om, at robotterne har vundet indpas på vores arbejdspladser. De klarer flere og flere opgaver, og kommer tæt på os mennesker, men hvad sker der med sikkerheden, når menneske og robot arbejder side om side?

06. juni 2019

3D-print på dagsordenen

3D-print er i rivende udvikling. Og teknologien indebærer uendelige muligheder og fordele. Men i takt med at flere og flere virksomheder benytter sig af 3D-print, skaber det behov for fælles sprog og standarder.

04. oktober 2019

Cirkulær økonomi: ”Vi skal ikke gøre det, fordi det er nemt – vi skal gøre det, fordi det er svært”

Sådan lød det til MorgenBriefing den 25. september, hvor Ida Auken holdt åbningstalen. Huset var fuldt, og cirkulær økonomi var på agendaen.