MorgenBriefing

Dansk Standards MorgenBriefing er en eventrække med events fire gange årligt, hvor du kan møde eksperter, virksomhedsledere, politikere og trendsættere og høre deres bud på de muligheder og udfordringer, som dansk erhversliv står overfor. Alle interesserede er velkomne. Du kan holde øje med datoer på denne side.

MorgenBriefing om cyber- og informationsikkerhed den 2. april

Den teknologiske udvikling går rivende stærkt og nye teknologier, digitale produkter og online løsninger stiller øgede krav til cyber- og informationssikkerheden. 

På vores næste MorgenBriefing hiver vi værktøjskassen af standarder frem og stiller skarpt på de udfordringer, der ligger i digitaliseringen i forhold til cyber- og informationssikkerhed – og hvordan man kan løse dem. 

Den 2. april kl. 08.30 - 11.00, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn.

Vores kommende MorgenBriefings

MorgenBriefing: den 2. april

MorgenBriefing: Cyber- og informationssikkerhed

Vi stiller skarpt på de udfordringer, der ligger i digitaliseringen i forhold til cyber- og informationssikkerhed – og hvordan man kan løse dem.

MorgenBriefing: den 26. maj

MorgenBriefing: Digitalisering og grøn omstilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores kommende MorgenBriefings. 

MorgenBriefing: den 15. september

MorgenBriefing: Bæredygtigt byggeri

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores kommende MorgenBriefings. 

MorgenBriefing: den 19. november

MorgenBriefing: Emne kommer snart

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores kommende MorgenBriefings. 

Artikler fra tidligere afholdte MorgenBriefings

18. marts 2019

Hvordan arbejder man sikkert side om side med en robot?

Der er ingen tvivl om, at robotterne har vundet indpas på vores arbejdspladser. De klarer flere og flere opgaver, og kommer tæt på os mennesker, men hvad sker der med sikkerheden, når menneske og robot arbejder side om side?

06. juni 2019

3D-print på dagsordenen

3D-print er i rivende udvikling. Og teknologien indebærer uendelige muligheder og fordele. Men i takt med at flere og flere virksomheder benytter sig af 3D-print, skaber det behov for fælles sprog og standarder.

04. oktober 2019

Cirkulær økonomi: ”Vi skal ikke gøre det, fordi det er nemt – vi skal gøre det, fordi det er svært”

Sådan lød det til MorgenBriefing den 25. september, hvor Ida Auken holdt åbningstalen. Huset var fuldt, og cirkulær økonomi var på agendaen.

21. november 2019

Med standarder når vi verdensmålene

I 2015 formulerede FN 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og i dag kan mere end 80 % af danskerne nikke genkendende til målene. Men hvilken rolle spiller verdensmålene i erhvervslivet, og hvordan kan standarder bane vejen for, at vi kan nå mål...