MorgenBriefing

Dansk Standards MorgenBriefing er en eventrække med events fire gange årligt, hvor du kan møde eksperter, virksomhedsledere, politikere og trendsættere og høre deres bud på de muligheder og udfordringer, som dansk erhversliv står overfor. Alle interesserede er velkomne. Du kan holde øje med datoer på denne side.

MorgenBriefing om cyber- og informationsikkerhed den 22. september

Danske virksomheder, store som små, står overfor en lang række udfordringer. Digitaliseringen og den teknologiske udvikling går rivende stærkt og det stiller nye krav til beskyttelse af følsomme og kritiske informationer.

Men hvordan sikrer man som mindre virksomhed med begrænsede ressourcer, at der er styr på både privatlivsbeskyttelse og cybersikkerhed? På Dansk Standards MorgenBriefing stiller eksperterne skarpt på, hvordan organisationer kan takle det nye risikolandskab.

Den 22. september kl. 08.30 - 11.00, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn.

Vores kommende MorgenBriefings

MorgenBriefing: den 22. september

MorgenBriefing: Cyber- og informationssikkerhed

På Dansk Standards MorgenBriefing stiller eksperterne skarpt på, hvordan organisationer kan takle det nye risikolandskab.

MorgenBriefing: den 19. november

MorgenBriefing: Digitalisering og grøn omstilling

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores kommende MorgenBriefings. 

Artikler fra tidligere afholdte MorgenBriefings

18. marts 2019

Hvordan arbejder man sikkert side om side med en robot?

Der er ingen tvivl om, at robotterne har vundet indpas på vores arbejdspladser. De klarer flere og flere opgaver, og kommer tæt på os mennesker, men hvad sker der med sikkerheden, når menneske og robot arbejder side om side?

06. juni 2019

3D-print på dagsordenen

3D-print er i rivende udvikling. Og teknologien indebærer uendelige muligheder og fordele. Men i takt med at flere og flere virksomheder benytter sig af 3D-print, skaber det behov for fælles sprog og standarder.

04. oktober 2019

Cirkulær økonomi: ”Vi skal ikke gøre det, fordi det er nemt – vi skal gøre det, fordi det er svært”

Sådan lød det til MorgenBriefing den 25. september, hvor Ida Auken holdt åbningstalen. Huset var fuldt, og cirkulær økonomi var på agendaen.

21. november 2019

Med standarder når vi verdensmålene

I 2015 formulerede FN 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og i dag kan mere end 80 % af danskerne nikke genkendende til målene. Men hvilken rolle spiller verdensmålene i erhvervslivet, og hvordan kan standarder bane vejen for, at vi kan nå mål...