37

25 år for vindmøller i Danmark

Vær med til at fejre 25-års-jubilæet for udvalget for vindmøller – og for det danske formandskab for det internationale vindmøllesekretariat. Dagen fejres med spændende oplæg den 28. august.

Se program »

26

Dansk Standard flytter

Fra den 30. juni kan du besøge Dansk Standard, Miljømærkning Danmark og ETA-Danmark på vores nye adresse: Dansk Standard, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn.

Læs mere »

16

Maskinstandarder

En ny hjemmeside for maskinstandarder giver dig overblik over sikkerheden, når du arbejder med indretning og sammenbygning af maskiner.

Læs mere på maskinstandarder.dk »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Fodbold

VM i fodbold og standarder

Hvorfor bøjer sæderne på stadion ikke sammen, når man sætter sig på dem? Og hvordan kan det være, at målene al...  Læs mere »

Turist

Nu går arbejdet i gang med at udvikle en servicestandard for kvalitet i turismen

Vækstplanen for dansk turisme er netop vedtaget. Et prioriteret indsatsområde bliver at løfte serviceudbyttet ...  Læs mere »

Belysning

Revision af standarden DS 700 Lys og belysning

Den danske standard DS 700 Lys og Belysning er ifølge Bygningsreglementet obligatorisk at benytte i Danmark. D...  Læs mere »

Kursus

SMV’er: ”Nu ved jeg, hvor jeg skal starte”

Det kan være en stor mundfuld at finde hoved og hale, når det gælder CE-mærkning og som SMV’er ikke har mange ...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Lær at CE-mærke dine maskiner

Lær at CE-mærke dine maskiner

På dette 2-dages kursus lærer du at CE-mærke dine maskiner og proceslinjer. Kurset afsluttes med en skriftlig prøve, der vurderes af eksterne fagfolk.  Læs mere »

Dansk Standards Projektfond

Dansk Standards Projektfond

Dansk Standard uddeler årligt et beløb til projekter, der tydeliggør værdien af standardisering og standarder for samfund og erhvervsliv.  Ansøg her »

Vidste du...

Vidste du...

... At Miljømærkning Danmark, der har ansvaret for den europæiske Blomst og den nordiske Svane, er en del af Dansk Standard.  Læs mere om miljømærkerne her »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard