77

Få en introduktion til standarder

Det er vores erfaring, at det ofte kan være svært at forstå præcist hvad en standard er, hvordan den bliver til og hvorfor.

Få viden om standarder »

49

Få gratis overvågning af danske standarder

Vi tilbyder - helt gratis - at holde øje med enten enkelte standarder eller en hel emnegruppe af standarder for dig. Så er du altid ajour.

Bestil overvågning »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Vindmølle

25 år i medvind

Siden oliekrisen i 70’erne, hvor behovet for alternative energikilder for alvor kom på dagsordenen herhjemme, ...  Læs mere »

Maskinfabrik

Standarder er til at stole på

Maskinstandarder bliver brugt konsekvent og rutinemæssigt hos Alvibra i Tørring.  Læs mere »

Dansk flag

Erhvervet skal være med til at designe servicestandard for turisme

Turister i Danmark skal mødes med en højere kvalitet og service. Det skal en ny standard for dansk kvalitetstu...  Læs mere »

Byggeri

Nordiske bygningsstandarder skal vise vejen for grønt byggeri i Europa

Nordic Innovation står bag udviklingen af tre fællesnordiske projekter, der skal munde ud i et nordisk forslag...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Få hjælp til maskinstandarder

Få hjælp til maskinstandarder

På maskinstandarder.dk får du viden om hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  maskinstandarder.dk »

Vi er flyttet

Vi er flyttet

Du kan besøge Dansk Standard, Miljømærkning Danmark og ETA-Danmark på vores nye adresse: Dansk Standard, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn.  Læs mere »

Vidste du...

Vidste du...

... At Miljømærkning Danmark, der har ansvaret for den europæiske Blomst og den nordiske Svane, er en del af Dansk Standard.  Læs mere om miljømærkerne her »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard