54

Ny udgave af vækst+kvalitet på gaden

En ny udgave af vores magasin vækst+kvalitet er ude. Magasinet har denne gang fokus på SMV'ere. Mød bl.a. fire virksomheder, der af forskellige årsager bruger standarder. God læselyst!

Læs magasinet her »

50

Kom godt i gang med ISO 9001

På denne workshop for kvalitetsledelse lærer du at opbygge et kvalitets-ledelsessystem. Du får desuden en vejledning i, hvordan I kommer i gang eller videre med at bruge kvalitetsledelse i forhold til de krav, I står over for i nærmeste fremtid.

Tilmeld dig her »

67

Rådgivning til SMV'er

Som SMV'er og iværksætter kan du få gratis rådgivning om, hvordan standarder kan bidrage til effektivitet, markedsadgang og vækst til din forretning.

Læs mere »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Lys

Nyt om standarden DS 700 Lys og belysning

Den danske standard DS 700 Lys og Belysning er ifølge Bygningsreglementet obligatorisk at benytte i Danmark.  Læs mere »

Kantine buffet

Svanemærket kantine i Standardernes Hus

På toppen af Standardernes Hus ligger Dansk Standards kantine, hvor måltiderne fremover kan nydes med ekstra g...  Læs mere »

CSR Awards 2014

Succesfuld CSR side-event for SMV’er

Små og mellemstore virksomheder kan sagtens arbejde strategisk med deres samfundsansvar. Men de har brug for m...  Læs mere »

Musik

Når musikken spiller

Unge risikerer høreskader, fordi de hører for høj musik. Nu skal en kommende standard for lydtryk være med til...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Dansk Standard og Miljøet

Dansk Standard og Miljøet

Dansk Standard har deltaget i udviklingen af ISO 14001 for miljøledelse, der er anerkendt over hele verden.

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Forbind med os på LinkedIn

Forbind med os på LinkedIn

Følg os og vi holder dig opdateret med de seneste nyheder inden for standardisering; herunder kurser, arrangementer, jobs m.m.   Dansk Standard på LinkedIn »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard