60

Overvågning af harmoniserede standarder

Skal dine produkter CE-mærkes, så har du nok hørt om harmoniserede standarder. Og du ved, hvor vigtige de kan være for CE-mærkningen. Læs om fordelen ved at lade Dansk Standard holde øje med harmoniseringen.

Læs mere »

16

Teknologilisten – hvorfor er den en god idé?

Deltag i gratis minikonference om Teknologilisten og hør bl.a. om kriterierne for at få optaget en miljørigtig landbrugsteknologi. Konferencen er åben for alle.

Tilmeld dig her »

56

Rådgivning til SMV'er

Som SMV'er og iværksætter kan du få gratis rådgivning om, hvordan standarder kan bidrage til effektivitet, markedsadgang og vækst til din forretning.

Læs mere »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Netværksdag 2014 - network

SMV’ere er langt fra en homogen gruppe

”SMV’er er bare så forskellige. Også når det kommer til brug af standarder. Det bliver man nødt til at tage hø...  Læs mere »

Netværksdag 2014

Netværksdagen 2014: Kan SMV’ere bruge standarder som strategisk redskab?

Dansk Standard har netop afholdt netværksdag for udvalgsmedlemmer og andre interesserede. Dagen bød blandt and...  Læs mere »

Lys

Nyt om standarden DS 700 Lys og belysning

Den danske standard DS 700 Lys og Belysning er ifølge Bygningsreglementet obligatorisk at benytte i Danmark.  Læs mere »

Kantine buffet

Svanemærket kantine i Standardernes Hus

På toppen af Standardernes Hus ligger Dansk Standards kantine, hvor måltiderne fremover kan nydes med ekstra g...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Kom godt i gang

Kom godt i gang

Vi afholder workshops og kurser i de mest markedsdominerende ledelsesstandarder. Fx ISO 9001 for Kvalitetsledelse og ISO 27001 for informationssikkerhed m.fl.  Gå til kursusoversigt »

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Magasinet vækst+kvalitet

Magasinet vækst+kvalitet

Læs den seneste udgave af vores magasin vækst+kvalitet. Fokus er på SMV'ere, og du kan bl.a. møde fire virksomheder, der af forskellige årsager anvender standar...  Læs magasinet her »

Maskinstandarder og sikkerhed

Maskinstandarder og sikkerhed

Få hjælp til maskinstandarder. Find bl.a. relevant viden om, hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  Få hjælp »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard