80

Seminar om nye EU-krav til fabrikanter, importører og forhandlere

Få tidlig viden om de kommende ændringer i reglerne for bl.a. risikovurdering og opbevaring af teknisk dokumentation. Seminaret er særligt relevant for fabrikanter, importører og forhandlere af produkter med el-tilslutning.

Læs mere »

12

Få CSR-erfaringer fra danske virksomheder

Dansk Standard og Erhvervsstyrelsen har igennem det sidste år gennemført et pilotprojekt, der skal fremme danske virksomheders kendskab til og brug af standarden for samfundsmæssigt ansvar (ISO 26000).

Læs de 6 virksomheders erfaringer her »

Dansk Standard RSSAKTUELT
EU

Seminar om nye EU-krav til fabrikanter, importører og forhandlere

Få tidlig viden om de kommende ændringer i reglerne for bl.a. risikovurdering og opbevaring af teknisk dokumen...  Læs mere »

Belysning i arbejdslokaler

Belysningsstandarden - Hvad sker der?

Danske normer må vige for de europæiske, når det nye Bygningsreglement træder i kraft.  Læs mere »

Udearealer skal være for alle

Mennesker er forskellige og har forskellige behov til færdsel og ophold i det fri. Men et er sikkert: Tænker m...  Læs mere »

Håndtryk

EURAS-konferencen 2015: Hvordan bliver det nemmere at handle mellem EU og USA?

Dansk Standard er i år værter for den årlige EURAS konference. Årets tema er standarders rolle i transatlantis...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Kom godt i gang

Kom godt i gang

Vi afholder workshops og kurser i de mest markedsdominerende ledelsesstandarder. Fx ISO 9001 for Kvalitetsledelse og ISO 27001 for informationssikkerhed m.fl.  Gå til kursusoversigt »

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Magasinet vækst+kvalitet

Magasinet vækst+kvalitet

Læs den seneste udgave af vores magasin vækst+kvalitet. Fokus er på SMV'ere, og du kan bl.a. møde fire virksomheder, der af forskellige årsager anvender standar...  Læs magasinet her »

Maskinstandarder og sikkerhed

Maskinstandarder og sikkerhed

Få hjælp til maskinstandarder. Find bl.a. relevant viden om, hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  Få hjælp »

Tweets fra Dansk Standard

Følg os på twitter @danskstandard