38

Hvordan beskytter I jeres informations-aktiver?

Tilmeld dig kurser i ISO/IEC 27001 og lær at bruge informationssikkerhed i praksis. Du kan deltage i kursus på 3 timer eller 1 dag – eller få papir på din viden på diplomkursus i 2 dage.

Bliv klar til ISO/IEC 27001 »

20

Standarder har stor betydning for dansk eksport

Læs bl.a. hvad en administrerende direktør i en dansk virksomhed, en professor og erhvervs- og vækstministeren mener om standarder.

Læs mere »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Nybyggeri

Nyt bygningsreglement påvirker også de udførende i byggeriet

BR15 trådte i kraft ved årsskiftet og betyder en række ændringer både ved nybyggeri samt ved ombygning og reno...  Læs mere »

BR15 - murstensvæg

Flere europæiske standarder på vej med Bygningsreglementet 2015

En af de væsentligste ændringer i BR15 er, at man i mindre grad henviser til danske standarder og særregler og...  Læs mere »

Dansk Standard

Dansk Standard fylder 90 år

Det begyndte med standarder for gevind, bolte og møtrikker. Nu kan Dansk Standard fejre sin 90 års fødselsdag ...  Læs mere »

Eltavle

Ny elsikkerhedslov styrker konkurrence og innovation

Den nye elsikkerhedslov betyder en ny virkelighed for de mange tusinde el-installationsvirksomheder, elektrike...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Hvad er en standard for noget?

Hvad er en standard for noget?

Tænk bare, hvis el-pæren ikke passede til lampen, hvis skruen ikke passede til møtrikken, hvis usb-stikket kun passede ind i nogle pc’er. Det ville ikke være særligt effektivt.  Bliv klogere på standarder »

Projekter og samarbejder

Projekter og samarbejder

I Dansk Standard samarbejder vi med en bred vifte af aktører på forskellige projekter. Lige nu arbejder vi bl.a. på en servicestandard for turisme samt bedre mulighed for at stille miljø- og klimakrav i offentlige indkøb og udbud.  Læs mere om projekter »