33

Kom godt i gang med ISO 9001

Hvordan opbygger du et kvalitetsledelsessystem? På denne workshop giver vi dig en vejledning i, hvordan I kommer i gang eller videre med at bruge kvalitetsledelse i forhold til de krav, I står over for i nærmeste fremtid.

Gå til workshop »

97

Rådgivning til SMV'er

Som SMV'er og iværksætter kan du få gratis rådgivning om, hvordan standarder kan bidrage til effektivitet, markedsadgang og vækst til din forretning.

Læs mere »

97

Få gratis overvågning af danske standarder

Vi tilbyder - helt gratis - at holde øje med enten enkelte standarder eller en hel emnegruppe af standarder for dig. Så er du altid ajour.

Bestil overvågning »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Musik

Når musikken spiller

Unge risikerer høreskader, fordi de hører for høj musik. Nu skal en kommende standard for lydtryk være med til...  Læs mere »

Noder

Lydtryk kan give høreskader

Høreskader opstår ifølge eksperter ikke udelukkende som følge af høj musik. Også den dosis man udsættes for ha...  Læs mere »

Person på mark

Små virksomheder store nok til samfundsmæssigt ansvar

CSR standarden leverer ingen nemme svar. Og vejen til at arbejde systematisk og strategisk med ledelsessysteme...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Dansk Standard og Miljøet

Dansk Standard og Miljøet

Dansk Standard har deltaget i udviklingen af ISO 14001 for miljøledelse, der er anerkendt over hele verden.

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Standard for turisme

Standard for turisme

En ny standard for turisme skal være med til at formulere fælles tilgange til service og kvalitet i turismeerhvervet.  Læs mere »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard