7

Gå-hjem-møde om energisyn

Dansk Standard og ALECTIA inviterer til gå-hjem-møde om de nye lovkrav om obligatorisk energisyn. Du kan høre mere om reglerne og udbyttet af energisynet for dig og din virksomhed på et gratis gå-hjem-møde.

Læs mere »

24

Få gratis overvågning af danske standarder

Vi tilbyder - helt gratis - at holde øje med enten enkelte standarder eller en hel emnegruppe af standarder for dig. Så er du altid ajour.

Bestil overvågning »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Person på mark

Små virksomheder store nok til samfundsmæssigt ansvar

CSR standarden leverer ingen nemme svar. Og vejen til at arbejde systematisk og strategisk med ledelsessysteme...  Læs mere »

Vækst kurve

Standarder skal forenkle udbudsprocessen i det offentlige

Ifølge regeringens vækststrategi skal standarder bruges til af forbedre offentlige udbud. Målet er at gøre pro...  Læs mere »

Grønne udbud

Nyt direktiv gør udbud nemmere

Fremover bliver det langt nemmere og mere overskueligt at gennemføre grønne udbud i det offentlige – både for ...  Læs mere »

Vindmølle

25 år i medvind

Siden oliekrisen i 70’erne, hvor behovet for alternative energikilder for alvor kom på dagsordenen herhjemme, ...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Få hjælp til maskinstandarder

Få hjælp til maskinstandarder

På maskinstandarder.dk får du viden om hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  maskinstandarder.dk »

Vi er flyttet

Vi er flyttet

Du kan besøge Dansk Standard, Miljømærkning Danmark og ETA-Danmark på vores nye adresse: Dansk Standard, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn.  Læs mere »

Standard for turisme

Standard for turisme

En ny standard for turisme skal være med til at formulere fælles tilgange til service og kvalitet i turismeerhvervet.  Læs mere »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard