75

Få CSR-erfaringer fra danske virksomheder

Dansk Standard og Erhvervsstyrelsen har igennem det sidste år gennemført et pilotprojekt, der skal fremme danske virksomheders kendskab til og brug af standarden for samfundsmæssigt ansvar (ISO 26000).

Læs de 6 virksomheders erfaringer her »

3

Statisk elektricitet i ATEX-områder

Vi giver dig viden om, hvad statisk elektricitet er, og hvordan opladningen sker. Du lærer bl.a. at håndtere opløsningsmidler, sprængstoffer eller støv, som er let antændeligt.

Læs mere om kurset »

15

Overvågning af harmoniserede standarder

Skal dine produkter CE-mærkes, så har du nok hørt om harmoniserede standarder. Og du ved, hvor vigtige de kan være for CE-mærkningen. Læs om fordelen ved at lade Dansk Standard holde øje med harmoniseringen.

Læs mere »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Lys

Belysningsstandarden afløses af ny standard

Den danske belysningsstandard får en efterfølger, når det nye bygningsreglement BR15 forventes at træde i kraf...  Læs mere »

Containere og standarder

Utraditionel formidling af standarder

Dansk Standard er nu klar med sit eget Standardernes Hus – et Experimentarium for standarder. Den utraditionel...  Læs mere »

Spørgsmålstegn på tavle

”The Million Dollar Question”

Det kan være forbundet med stor markedsstyrke at få sit patent med i en standard. For at undgå konflikt med ko...  Læs mere »

Skak brikker

Standarder og patenter – hvornår er det fair?

Selv om patenter og standarder har deres væsen til forskel, er der mange fordele ved at lade dem spille sammen...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Kom godt i gang

Kom godt i gang

Vi afholder workshops og kurser i de mest markedsdominerende ledelsesstandarder. Fx ISO 9001 for Kvalitetsledelse og ISO 27001 for informationssikkerhed m.fl.  Gå til kursusoversigt »

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Magasinet vækst+kvalitet

Magasinet vækst+kvalitet

Læs den seneste udgave af vores magasin vækst+kvalitet. Fokus er på SMV'ere, og du kan bl.a. møde fire virksomheder, der af forskellige årsager anvender standar...  Læs magasinet her »

Maskinstandarder og sikkerhed

Maskinstandarder og sikkerhed

Få hjælp til maskinstandarder. Find bl.a. relevant viden om, hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  Få hjælp »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard