64

Ny udgave af vækst+kvalitet på gaden

En ny udgave af vores magasin vækst+kvalitet er ude. Magasinet har denne gang fokus på SMV'ere. Mød bl.a. fire virksomheder, der af forskellige årsager bruger standarder. God læselyst!

Læs magasinet her »

7

Kom godt i gang med ISO 9001

På denne workshop for kvalitetsledelse lærer du at opbygge et kvalitets-ledelsessystem. Du får desuden en vejledning i, hvordan I kommer i gang eller videre med at bruge kvalitetsledelse i forhold til de krav, I står over for i nærmeste fremtid.

Tilmeld dig her »

34

Rådgivning til SMV'er

Som SMV'er og iværksætter kan du få gratis rådgivning om, hvordan standarder kan bidrage til effektivitet, markedsadgang og vækst til din forretning.

Læs mere »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Netværksdag 2014

Netværksdagen 2014: Kan SMV’ere bruge standarder som strategisk redskab?

Dansk Standard har netop afholdt netværksdag for udvalgsmedlemmer og andre interesserede. Dagen bød blandt and...  Læs mere »

Netværksdag 2014 - network

SMV’ere er langt fra en homogen gruppe

”SMV’er er bare så forskellige. Også når det kommer til brug af standarder. Det bliver man nødt til at tage hø...  Læs mere »

Lys

Nyt om standarden DS 700 Lys og belysning

Den danske standard DS 700 Lys og Belysning er ifølge Bygningsreglementet obligatorisk at benytte i Danmark.  Læs mere »

Kantine buffet

Svanemærket kantine i Standardernes Hus

På toppen af Standardernes Hus ligger Dansk Standards kantine, hvor måltiderne fremover kan nydes med ekstra g...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Gratis gå-hjem-møde

Gratis gå-hjem-møde

ALECTIA og Dansk Standard inviterer til gå-hjem-møde om det nye lovkrav om obligatorisk energisyn.  Se det fulde program her »

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Maskinstandarder og sikkerhed

Maskinstandarder og sikkerhed

Få hjælp til maskinstandarder. Find bl.a. relevant viden om, hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  Få hjælp »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard