80

Fødevaresikkerhed på dagsordenen

Vil du være med til at præge den danske holdning til fødevaresikkerhed? Kom og hør mere på et gratis informationsmøde hos Dansk Standard d. 20. august.

Læs mere »

43

25 år for vindmøller i Danmark

Vær med til at fejre 25-års-jubilæet for udvalget for vindmøller – og for det danske formandskab for det internationale vindmøllesekretariat. Dagen fejres med spændende oplæg den 28. august.

Se program »

88

Vi er flyttet

Du kan besøge Dansk Standard, Miljømærkning Danmark og ETA-Danmark på vores nye adresse: Dansk Standard, Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn.

Læs mere »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Vindmølle

25 år i medvind

Siden oliekrisen i 70’erne, hvor behovet for alternative energikilder for alvor kom på dagsordenen herhjemme, ...  Læs mere »

Maskinfabrik

Standarder er til at stole på

Maskinstandarder bliver brugt konsekvent og rutinemæssigt hos Alvibra i Tørring.  Læs mere »

Dansk flag

Erhvervet skal være med til at designe servicestandard for turisme

Turister i Danmark skal mødes med en højere kvalitet og service. Det skal en ny standard for dansk kvalitetstu...  Læs mere »

Byggeri

Nordiske bygningsstandarder skal vise vejen for grønt byggeri i Europa

Nordic Innovation står bag udviklingen af tre fællesnordiske projekter, der skal munde ud i et nordisk forslag...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Få hjælp til maskinstandarder

Få hjælp til maskinstandarder

På maskinstandarder.dk får du viden om hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  maskinstandarder.dk »

Dansk Standards Projektfond

Dansk Standards Projektfond

Dansk Standard uddeler årligt et beløb til projekter, der tydeliggør værdien af standardisering og standarder for samfund og erhvervsliv.  Ansøg her »

Vidste du...

Vidste du...

... At Miljømærkning Danmark, der har ansvaret for den europæiske Blomst og den nordiske Svane, er en del af Dansk Standard.  Læs mere om miljømærkerne her »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard