37

ISO 31000 for risikoledelse

Hvor gode er danske virksomheder til effektiv målstyring? IDA Risk og Dansk Standard har inviteret verdens førende ekspert i de nye risk management principper til Danmark.

Læs mere om kurset »

23

ISO/IEC 27001 workshop

Få en introduktion til opbygningen af et ledelsessystem for informationssikkerhed. På workshoppen får du et overblik over standardens opbygning, anvendelsesområder samt fordele.

Læs mere om workshoppen »

71

Få CSR-erfaringer fra danske virksomheder

Dansk Standard og Erhvervsstyrelsen har igennem det sidste år gennemført et pilotprojekt, der skal fremme danske virksomheders kendskab til og brug af standarden for samfundsmæssigt ansvar (ISO 26000).

Læs de 6 virksomheders erfaringer her »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Domino brikker

Mere målstyring – mindre brandslukning

Risk Management handler ikke længere om, hvordan man undgår risici, men om hvordan man træffer bevidste beslut...  Læs mere »

Pil peger i retning

Systematisk risikoledelse skaber succesfulde projekter

Vejdirektoratet har i de seneste år arbejdet systematisk med risikostyring i deres større projekter. Med udgan...  Læs mere »

Lys

Belysningsstandarden afløses af ny standard

Den danske belysningsstandard får en efterfølger, når det nye bygningsreglement BR15 forventes at træde i kraf...  Læs mere »

Containere og standarder

Utraditionel formidling af standarder

Dansk Standard er nu klar med sit eget Standardernes Hus – et Experimentarium for standarder. Den utraditionel...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Kom godt i gang

Kom godt i gang

Vi afholder workshops og kurser i de mest markedsdominerende ledelsesstandarder. Fx ISO 9001 for Kvalitetsledelse og ISO 27001 for informationssikkerhed m.fl.  Gå til kursusoversigt »

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Magasinet vækst+kvalitet

Magasinet vækst+kvalitet

Læs den seneste udgave af vores magasin vækst+kvalitet. Fokus er på SMV'ere, og du kan bl.a. møde fire virksomheder, der af forskellige årsager anvender standar...  Læs magasinet her »

Maskinstandarder og sikkerhed

Maskinstandarder og sikkerhed

Få hjælp til maskinstandarder. Find bl.a. relevant viden om, hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  Få hjælp »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard