44

Gratis netværks-arrangement

Tilmeld dig spændende og festligt netværksarrangement tirsdag den 25. november og hør Niels Lunde styre en debat om den erhvervsøkonomiske værdi af standarder. Slut af med et grin i selskab med Karen-Marie Lillelund.

Læs mere om arrangementet »

8

Kom godt i gang med ISO 9001

Lær at opbygge et kvalitets-ledelsessystem på denne ISO 9001 workshop. Du får desuden en vejledning i, hvordan I kommer i gang eller videre med at bruge kvalitetsledelse i forhold til de krav, I står over for i nærmeste fremtid.

Tilmeld dig her »

89

Rådgivning til SMV'er

Som SMV'er og iværksætter kan du få gratis rådgivning om, hvordan standarder kan bidrage til effektivitet, markedsadgang og vækst til din forretning.

Læs mere »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Lys

Nyt om standarden DS 700 Lys og belysning

Den danske standard DS 700 Lys og Belysning er ifølge Bygningsreglementet obligatorisk at benytte i Danmark.  Læs mere »

Kantine buffet

Svanemærket kantine i Standardernes Hus

På toppen af Standardernes Hus ligger Dansk Standards kantine, hvor måltiderne fremover kan nydes med ekstra g...  Læs mere »

CSR Awards 2014

Succesfuld CSR side-event for SMV’er

Små og mellemstore virksomheder kan sagtens arbejde strategisk med deres samfundsansvar. Men de har brug for m...  Læs mere »

Musik

Når musikken spiller

Unge risikerer høreskader, fordi de hører for høj musik. Nu skal en kommende standard for lydtryk være med til...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Dansk Standard og Miljøet

Dansk Standard og Miljøet

Dansk Standard har deltaget i udviklingen af ISO 14001 for miljøledelse, der er anerkendt over hele verden.

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Standard for turisme

Standard for turisme

En ny standard for turisme skal være med til at formulere fælles tilgange til service og kvalitet i turismeerhvervet.  Læs mere »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard