17

Seminar om nye EU-krav til fabrikanter, importører og forhandlere

Få tidlig viden om de kommende ændringer i reglerne for bl.a. risikovurdering og opbevaring af teknisk dokumentation. Seminaret er særligt relevant for fabrikanter, importører og forhandlere af produkter med el-tilslutning.

Læs mere »

45

Få CSR-erfaringer fra danske virksomheder

Dansk Standard og Erhvervsstyrelsen har igennem det sidste år gennemført et pilotprojekt, der skal fremme danske virksomheders kendskab til og brug af standarden for samfundsmæssigt ansvar (ISO 26000).

Læs de 6 virksomheders erfaringer her »

71

Travlt efterår med nye ledelsesstandarder

Bliv løbende opdateret med ændringerne i bl.a. ISO 9001:2015. Vi lægger ud med 5 skarpe om ISO 14001:2015.

Læs mere her »

22

5 skarpe om ISO 9001

Mere end 1 million virksomheder er på verdensplan certificeret efter ISO 9001 for kvalitetsledelse. I efteråret 2015 udkommer standarden i en ny, revideret version.

Læs mere her »

Dansk Standard RSSAKTUELT
kvalitetsledelse

5 skarpe om ISO 9001

Mere end 1 million virksomheder er på verdensplan certificeret efter ISO 9001 for kvalitetsledelse. I efterår...  Læs mere »

ROHS

Skærpet kontrol med kemi i elektronik

Elektronikprodukter skal være sikre at bruge for forbrugerne. Derfor skærpes kontrollen med, hvad produkterne ...  Læs mere »

Fodspor

Travlt efterår med nye ledelsesstandarder

Bliv opdateret med ændringerne i ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. Vi lægger ud med 5 skarpe om ISO 14001:2015.  Læs mere »

EU

Seminar om nye EU-krav til fabrikanter, importører og forhandlere

Få tidlig viden om de kommende ændringer i reglerne for bl.a. risikovurdering og opbevaring af teknisk dokumen...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Kom godt i gang

Kom godt i gang

Vi afholder workshops og kurser i de mest markedsdominerende ledelsesstandarder. Fx ISO 9001 for Kvalitetsledelse og ISO 27001 for informationssikkerhed m.fl.  Gå til kursusoversigt »

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Magasinet vækst+kvalitet

Magasinet vækst+kvalitet

Læs den seneste udgave af vores magasin vækst+kvalitet. Fokus er på SMV'ere, og du kan bl.a. møde fire virksomheder, der af forskellige årsager anvender standar...  Læs magasinet her »

Maskinstandarder og sikkerhed

Maskinstandarder og sikkerhed

Få hjælp til maskinstandarder. Find bl.a. relevant viden om, hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  Få hjælp »

Tweets fra Dansk Standard

Følg os på twitter @danskstandard