88

Kom til gratis informationsmøde

Vi har derfor valgt at udbrede den viden, der er opsamlet på dansk og europæisk niveau, i et forum, hvor du og andre med interesse for skorstene, aftræk, pejseindsatser, pilleovne, pillebrændere og oliefyr kan mødes.

Læs mere »

11

Få CSR-erfaringer fra danske virksomheder

Dansk Standard og Erhvervsstyrelsen har igennem det sidste år gennemført et pilotprojekt, der skal fremme danske virksomheders kendskab til og brug af standarden for samfundsmæssigt ansvar (ISO 26000).

Læs de 6 virksomheders erfaringer her »

Dansk Standard RSSAKTUELT
Telekommunikation

Danmark i spidsen for digitalisering af offentlige indkøb og udbud i Europa

Danmark skal drive arbejdet med at standardisere digitaliseringen af offentlige indkøb og udbud på tværs af EU...  Læs mere »

Stålrør

Nu skrues der op for information om CE-mærkning af stål

Energistyrelsen og Dansk Standard har en informationskampagne i støbeskeen, som skal gøre det nemmere for meta...  Læs mere »

Globus i hånd

Revideret standard for miljøledelse kommer til efteråret

Fokus på risikostyring og ledelsens rolle er nogle af nyhederne i den opdaterede version af ISO 14001 for Milj...  Læs mere »

Jordklode

Kendskab til internationale standarder er en forudsætning for dansk eksport

Regeringens nye vækstinitiativ peger på internationale standarder som et essentielt værktøj, danske virksomhed...  Læs mere »

Læs flere nyhederNyheder
Kom godt i gang

Kom godt i gang

Vi afholder workshops og kurser i de mest markedsdominerende ledelsesstandarder. Fx ISO 9001 for Kvalitetsledelse og ISO 27001 for informationssikkerhed m.fl.  Gå til kursusoversigt »

CE-mærkning

CE-mærkning

Har du brug for hjælp til at komme i gang med CE-mærkning? Eller har du et CE-mærket produkt og har spørgsmål til mærkets krav? Så kan Dansk Standard hjælpe.  Få hjælp til CE-mærkning »

Magasinet vækst+kvalitet

Magasinet vækst+kvalitet

Læs den seneste udgave af vores magasin vækst+kvalitet. Fokus er på SMV'ere, og du kan bl.a. møde fire virksomheder, der af forskellige årsager anvender standar...  Læs magasinet her »

Maskinstandarder og sikkerhed

Maskinstandarder og sikkerhed

Få hjælp til maskinstandarder. Find bl.a. relevant viden om, hvordan du efterlever sikkerhedskravene til din maskine og forebygger ulykker.  Få hjælp »

Dansk Standard på Twitter

Følg os på twitter @danskstandard