Hvordan overfører jeg en elektronisk standard til en anden pc (Unlock Document License)?

Har du brug for at flytte din standard til en anden computer, kan du benytte programmet Unlock Document License.

Skal du have ny pc og har købt en standard eller anden publikation som elektronisk, har du mulighed for at overføre din licens til den nye pc. Det gør du ved at låse din licens op, inden du flytter dokumentet. Til dette skal du bruge programmet Unlock Document License.

Du bør også sørge for at oplåse og flytte din licens, når du planlægger

• at reinstallere eller opgradere dit styresystem
  • at ændre eller opdatere BIOS
  • at installere eller udskifte væsentlig hardware

Det er vigtigt, at du oplåser din licens, inden du flytter dokumentet. Herefter har du ikke længere mulighed for at åbne standarden fra den pc, du oprindeligt brugte til at åbne dokumentet.

Ved overdragelse af standarder og hjælp til unlock af filer, er du også meget velkommen til at kontakte Kundeservice.

Læs hvordan du installerer Unlock Document License