Whitepaper ISO/IEC 27002

Få indblik i de væsentligste ændringer i den nye vejledning, ISO/IEC 27002.

 

Ny vejledning i foranstaltninger for informationssikkerhed

Standarden ISO/IEC 27002 hjælper med at udvælge passende foranstaltninger til beskyttelse af informationer – fx som led i etableringen af et ledelsessystem for information (ISMS) efter ISO/IEC 27001.

Den nye udgave af ISO/IEC 27002, som udkom i februar 2022, omfatter en række væsentlige ændringer. Blandt andet følger vejledningen en helt ny struktur, antallet af foranstaltninger er stærkt reduceret og anvendelsen af forskellige attributter giver nye perspektiver på de enkelte foranstaltninger.

I dette whitepaper får du et overblik over de nye ændringer i ISO/IEC 27002.

Udfyld felterne, så får du et link til at downloade omtalte whitepaper. Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev med aktuelle emner om standardisering.

Download whitepaper
om ISO/IEC 27002 her

*BETINGELSER OG VILKÅR

Ved tilmelding af nyhedsbrev hos Dansk Standard accepterer du, at vi må udsende nyheder til den oplyste e-mailadresse samt informere dig om produkt- og kursusnyheder baseret på dine præferencer.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Dansk Standard, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld information fra Dansk Standard" i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til dsweb@ds.dk.

Dansk Standard benytter dataene til markedsføringsmæssige formål. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart. Du kan læse mere herom i vores privatlivspolitik.