En arbejdsplads med plads til livet

Hos Dansk Standard er der plads til ambitioner i både arbejdsliv og privatliv. Med tillid og fleksibilitet som centrale elementer af vores arbejdskultur, sigter vi efter at skabe en tryg ramme, hvor man kan folde sit talent ud og løbende vokse med opgaven.

Ledige stillinger
Arbejdsplads

 

 

Arbejdsplads

Kulturen i Dansk Standard arbejder på alle måder for at skabe tryghed for den enkelte medarbejder. Og med et sikkert bagland, er det meget nemmere at folde sit talent ud. Mads Nørregaard
Konsulent, salg og kundeservice

Kultur

Vi lægger vægt på at skabe en tryg ramme, hvor alle kan få mulighed for at folde deres talent ud. Vi tror på, at fejl er menneskelige og en fast del af alles læringskurve. Vores kultur bygger på tillid, retfærdighed, holdånd og fleksibilitet. Der er rig mulighed for at udleve sine professionelle ambitioner og fleksibilitet til at få hverdagen og familielivet til at gå op.

Arbejdsplads

Vi bruger størstedelen af vores tid på vores arbejdsplads. Derfor har vi sørget for at have gode fysiske rammer og et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, for at vi kan yde vores bedste. Vi holder til i Nordhavn, tæt på S-tog og metro, med en dejlig udsigt over Øresund og København, som både kan nydes fra skrivebordet, til frokost i kantinen og fra vores fælles tagterrasse på toppen af byen.

 

 

 

 

 

 

Vi vil gerne være den bedste arbejdsplads, du har været på.

Vi betegner os selv som en professionel familie og bruger gerne tid sammen i vores klubber og foreninger. Blandt meget andet dyrker vi crossfit på nabotaget og vinterbader i havnebadet. Det sociale fællesskab tæller også vores egen kunstforening og en række faste festligheder i løbet af året. Vi prioriterer at holde gode traditioner i hævd og at byde nye velkomne. Hvert år holder vi sommer- og julefest, nytårskur og meget mere. Vores kantine serverer god og varieret mad med velsmagen og sundheden i højsædet, og vores  zen-rum og massageordning benyttes flittigt.

Kantine
Bad
Legeplads