Photo by Nik MacMillan on Unsplash

Få hjælp og rådgivning

Lad os hjælpe dig med at finde ud af, hvordan standarder og ledelsessystemer kan understøtte netop din forretning og bringe dig et skridt nærmere dine mål for din virksomhed.

Sæt skub i standardiseringen

Når processer skal ændres og vaner brydes og erstattes af nye, så kan et godt råd hjælpe med at sætte skub i processen. Vores konsulenter rådgiver indenfor alle brancher og industrier, og med flere forskellige former for rådgivning er der helt sikkert også en, der understøtter netop dine behov.

Kontakt

Niels Madelung
Niels Madelung Chefkonsulent | Chief Consultant
Rådgivning
E: nm@ds.dk
T: 39966235

Rådgivningsydelser

Workshops

Har I brug for at få inspiration eller konkret viden om arbejdet med ledelsesstandarder, tilbyder vi lukkede workshops skræddersyet til jeres virksomhed. De kan omhandle en specifik standard eller ske ud fra et ’High Level Structure’-perspektiv (HLS), der fokuserer på samspillet og arbejdet med flere ledelsessystemer. 

 

Workshops kan bl.a. indeholde introduktion til opbygningen af et ledelsessystem eller det fremtidige arbejde med jeres ledelsessystemer. Vi holder workshops for topledelser, kvalitetsafdelinger og lignende. 

 

Herudover holder vi en række kurser om ledelsessystemer, hvor der er deltagere fra forskellige virksomheder.

 

Se kursusoversigt

GAP-analyse

En GAP-analyse identificerer de huller, der skal lukkes, for at I efterlever de ledelsesstandarder, som I anvender eller ønsker at anvende. Analysen finder de områder, I skal fokusere på for at forankre jeres strategiske og taktiske mål og operationelle aktiviteter – uanset om I vil gå hele vejen til certificering eller ønsker et effektivt værktøj til bedre resultater.

 

Herudover fokuserer vi på værdien, som ledelsessystemerne tilfører jeres organisation, og giver inspiration til fremtidige udviklings- og forbedringsmuligheder, der kan øge effekten og værdien af systemerne.

 

Læs mere om GAP-analyse

Audit

En integreret del af ledelsessystemerne er selvevaluering via interne audits. Vores konsulenter uddanner jeres medarbejdere i at udføre de interne audits, så de efter kurset er i stand til at varetage dem, og fortsat bidrage til et relevant ledelsessystem. 

 

For nogen kan den interne audit af kolleger være grænseoverskridende. Derfor har vi altid fokus på det, vi kalder ”den gode audit”. Her får I bl.a. styr på spørgeteknik og dynamikken mellem deltagerne gennem en kombination af kurser og praktisk træning, hvor I følger en af vores konsulenter i en audit og herefter selv kan prøve kræfter med metoderne.

 

Vi kan desuden varetage jeres interne audit, hvis det foretrækkes som erstatning for auditerende medarbejdere.

360° måling af ledelsessystem

Med en 360°-måling opnår din virksomhed konkret viden om, hvor jeres ledelsessystem kan udvikles og forbedres.

Vi har udviklet et elektronisk spørgeskema, der måler effektiviteten og værdien af dit ledelsessystem inden for fx miljø, arbejdsmiljø, kvalitet, energi, sundhed. Spørgeskemaet indeholder ca. 30 spørgsmål indenfor de 10 områder, som er de vigtigste for et ledelsessystems effektivitet og forretningsværdi. I vælger selv hvilke interne og eksterne målgrupper, vi sender spørgeskemaet til. 

Læs mere om en 360° måling af ledelsessystem

Strategisk sparring

Professionel sparring kan være et af midlerne mod bedre og mere udbytterigt brug af ledelsessystemer. Vores konsulenter er eksperter i kravspecifikationer, implementering og udviklingsarbejde inden for alle de store ledelsessystemer, så I kan komme hele vejen rundt om processen – med forretningen i centrum.

 

Sparringen foregår som en løbende proces, der gør det muligt at se, høre og fornemme det daglige arbejde med ledelsessystemer, så vi kan give coaching ud fra jeres konkrete situation. Den løbende sparring kan fx ske med topledelsen eller med den ansvarlige for ledelsessystemerne.

Vil du kontaktes om rådgivning?

Besked

Kontaktoplysninger*

 


Privatlivspolitik

Læs hvordan vi indsamler og behandler data i vores privatlivspolitik.