Privatlivspolitik

Vi behandler persondata og har vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler data.

Ejer- og kontaktoplysninger 

Hjemmeside ejes og publiceres af:

Fonden Dansk Standard
Adresse: Göteborg Plads 1
CVR: 11733212
Telefonnr.: 39966101
Mail: dsweb@ds.dk
Website: www.ds.dk

Kontakt

Informationscentret
Informationscentret Vi har åbent mandag - fredag kl. 8.30 - kl. 16.00
Salg og Kundeservice
E: dsinfo@ds.dk
T: 39966140

Personoplysninger

Personoplysninger er information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside herunder diverse kundeportaler, kontakter os per telefon, e-mail, eller svarer på et spørgeskema, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, køber en standard, kontakter Informationscentret, udfylder en webformular, eller øvrig brug af vores online services.

Personlige oplysninger, som du selv indtaster via hjemmesiden, kan fx være navn, telefonnummer, nyhedsbrevsinteresser, fagområde eller e-mail. Hvis det er obligatorisk at udfylde for at kunne fortsætte, vil det være markeret med en * (stjerne). 

Vi beder kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse.

Anvendelse af personoplysninger

Dansk Standard anvender de indsamlede personoplysninger til følgende formål:

  • Kundesupport
  • Administrative formål, bl.a. login på selvbetjeningsportaler, fakturering og servicemeddelelser
  • Målrettet kommunikation, fx gennem nyhedsbreve, invitation til faglige seminarer, digital annoncering på sociale medier (primært, men ikke begrænset til Facebook og LinkedIn)
  • Markedsundersøgelser
  • Personlig kontakt
  • Markedsføring generelt

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi anvender persondata for at behandle din anmodning, gøre vores services bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er relevant for at kunne servicere din henvendelse eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Derefter slettes dine persondata.

Videregivelse af oplysninger

Persondata bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil. Det er derfor altid Dansk Standard, der optræder som afsender af de e-mails, du modtager.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig og du kan til enhver tid få de opbevarede persondata berigtiget eller gøre indsigelse mod, at de anvendes. Hvor behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at ændre eller tilbagekalde dit samtykke. Desuden kan du få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. Endelig har du ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

Skriv til os på gdpr@ds.dk, hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder.

Ændringer

Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e-mail).


Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.

Cookies