Elinstallationspakken
DS/HD 60364-serien

Elsikkerhedsloven henviser til mere end 40 europæiske standarder, og for at gøre det nemt for dig har Dansk Standard samlet en Elinstallationspakke, hvor du får elektronisk adgang alle standarderne.

Elinstallationspakken

Elsikkerhedsloven og de underliggende bekendtgørelser henviser til europæiske standarder, som man skal leve op til for at overholde elsikkerhedsloven. Med Elinstallationspakken får du elektronisk adgang til de mere end 40 europæiske standarder i DS/HD 60364-serien.

Du får online adgang til standarderne, og vi sørger for, at du automatisk får de opdaterede udgaver, hvis standarderne bliver erstattet af nye, eller der kommer nye til. På den måde er du altid sikker på, at du arbejder efter de rigtige udgaver. 

Du kan tilgå løsningen, hvor og hvornår du vil - hjemme på kontoret eller ude hos kunden. Uanset om det er på din pc, smartphone eller tablet, har du adgang til standarderne i fuld tekst. 

Ved køb af Elinstallationspakken får du også adgang til håndbogen ”Standardsamling til installationsbekendtgørelsen – DS/HD 60364-serien”.

Kontakt

Standard Distribute salgsteam
Standard Distribute salgsteam Vi har åbent kl. 8.30 - kl. 16.00 mandag-torsdag, fredag til kl. 15.00
Salg og kundeservice
E: sd@ds.dk
T: 39966256 / 39966139

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes om Elinstallationspakken

 


Privatlivspolitik

Læs hvordan vi indsamler og behandler data i vores privatlivspolitik.

Elinstallationspakken

Fakta om installationsbekendtgørelsen

Sikkerhedskrav i Installationsbekendtgørelsen anses for opfyldt, hvis de fastsatte regler og de standarder, som reglerne henviser til, er fulgt. Der arbejdes fortsat på tilretninger af de nationale afvigelser, og det betyder, at der vil komme flere ændringer. Ændringer er inkluderet i prisen for et abonnement på Elinstallationspakken, så pakken vil altid være opdateret.

Standard distribute

Du får adgang til til Elinstallationspakken via vores onlinesystem Standard Distribute.