Uddelingspolitik

Som Danmarks standardiseringsorganisation spiller Fonden Dansk Standard en vigtig rolle for at sikre et bæredygtigt og robust erhvervsliv og et trygt og bæredygtigt samfund gennem standarder og samarbejde på tværs af lande, virksomheder og interesser.

Fondens uddelingspolitik

  • Fonden Dansk Standard uddeler midler til projekter og initiativer, der gavner det danske samfund.
  • Uddelinger vil fokusere på projekter, der bidrager til samfundet gennem standardisering, certificering, og videnformidling og rådgivning herom. Fondens målsætning er at tage ansvar for samfundets udvikling ved at støtte initiativer, der skaber varige og positive forandringer.

 

Kontakt

Maria Skou
Maria Skou Direktør | Director
International Policy and Public Affairs
E: msk@ds.dk
T: 39 96 61 90
Kriterier

Kriterier for uddeling

Fonden tildeler midler til projekter, der falder inden for dens formål og målsætninger. Projekterne skal have en klar og dokumenteret effekt, og de skal være bæredygtige på lang sigt.

Uddelingsramme

Uddelingsramme

Fondens bestyrelse beslutter, ved godkendelse af årsrapporten, uddelingsrammen for året, mens selve beslutningen om tildeling af uddelinger sker efterfølgende.

Sådan søger du

Sådan søger du

Umiddelbart efter bestyrelsens beslutning om uddelingsrammen, offentliggøres dette på Fonden Dansk Standards hjemmeside, hvor der ligeledes efterspørges aktiviteter og projekter, som ønsker finansiering.

Årets uddelinger

Årets uddelinger

Fonden uddeler midler til projekter der understøtter vores formål – at virke til gavn for samfundet. Her kan du se hvilke projekter vi har givet midler til.