Velkommen til

Karriere hos Dansk Standard

Dansk Standard udvikler og sælger standarder, miljømærker, kurser og konsulentydelser, og fremmer viden om standarder og miljømærker. Dansk Standard er dybt forankret i både det lokale og globale erhvervsliv. Det er en forankring, der forpligter – vil du være med til at gøre en forskel?

Karriere Kulturen

Skab en karriere med perspektiv hos Dansk Standard

Hos Dansk Standard bliver du en del af et hold af engagerede medarbejdere, der arbejder aktivt for at skabe vækst i erhvervslivet og kvalitet i samfundet. Tilsammen repræsenterer vi et bredt spænd af fagligheder og arbejder med nogle af de store dagsordner på tværs af markeder og sektorer med et konkret formål om at trække samfundet i en grønnere retning.

Sæt standarden for erhvervslivets dagsorden

Dansk Standard skaber rammerne for, at erhvervslivet kan mødes på neutral grund og skabe et solidt fundament for en fremtid i vækst.
I samarbejde med erhvervslivet, har vi i Dansk Standard gode muligheder for at præge den aktuelle dagsorden med fokus på blandt andet bæredygtighed, digitalisering og ny teknologi.

Karriere

Om Dansk Standard

En bæredygtig
fremtid

Målet om at reducere CO2-udslippet med 70 procent frem mod 2030 er ikke blot en bunden opgave. Det er også en mulighed for udvikling og vækst for store dele af det danske erhvervsliv.

Bæredygtighed

Hos Dansk Standard står vi i en unik position til at påvirke den grønne omstilling. Sammen med erhvervslivet, arbejder vi aktivt for at sætte standarden for en omstilling af samfundet med øje på både de kommercielle og de bæredygtige bundlinjer.

Digitalisering

Bæredygtighed og digitalisering går hånd i hånd. Skal vi lykkes med at skabe en bæredygtig fremtid, så kræver det også, at vi får skabt de rette digitale værktøjer. Derfor har vi digitalisering højt på agendaen – både i vores egen omstilling og i vores arbejde med kunder og samarbejdspartnere.

Dansk Standard

Dansk Standard, Miljømærkning Danmark og ETA-Danmark er et engageret fællesskab af 170 medarbejdere.

MMD

Miljømærkning Danmark er en selvstændig del af Dansk Standard. Miljømærkning Danmark har ansvaret for miljømærkerne Svanemærket og EU-Blomsten.

ETA-Danmark

ETA-Danmark er Dansk Standards datterselskab og er et uvildigt organ, som udarbejder tekniske vurderinger og godkendelser indenfor byggevarer og -konstruktioner, vand- og afløbsinstallationer samt verifikation af miljøteknologier.

Mød Dansk Standard

Hos Dansk Standard arbejder dedikerede medarbejdere og ledere på at skabe de bedste rammer for en bæredygtig fremtid.

Jeg arbejder side om side med nogle af de skarpeste eksperter på tværs af industrier og markeder - og det er enormt inspirerende. Jenni Boeriths Søndergaard - Redaktør, Salg og kundeservice

Ansættelse

Mit arbejde handler sådan set om at samle de rigtige parter om bordet, så vi kan skabe løsninger, som trækker os i en grønnere retning – og det er jo en enorm luksus at sidde i sådan en position. Rikke Dreyer – Chefkonsulent, Miljømærkning Danmark

Ansættelse

 

Bæredygtigheden er jo enormt vigtig i byggeriet, men skal vi rent faktisk lykkes med at skabe en forandring, så er det helt afgørende, at de nye grønne materialer også er egnede at bygge med Peter Glob Frandsen, Markedschef ETA-Danmark

Kulturen

En hverdag med plads til livet

Hos Dansk Standard skaber vi rammerne for en tryg og meningsfuld hverdag. Der skal være plads til store ambitioner, både i det professionelle og det private liv. Som medarbejder, som forælder og måske som vinterbader?

 

Læs mere om kulturen