Deltag i et standardiseringsudvalg

Som medlem af Dansk Standards standardiseringsudvalg kan du, i samarbejde med andre interessenter, være med til at sætte standarder for fremtiden både nationalt og internationalt. Få indsigt i, hvad du får ud af at være medlem i et udvalg nedenfor.

Vil du høre mere om at deltage i et udvalg? Meld dig ind i et udvalg

Bliv tidligt opdateret med ny viden inden for dit fagområde

Som medlem får du tidligt adgang til unik viden om kommende danske og internationale standarder, der er relevante for dit fagområde. Dermed er du på forkant med de standarder, der former markedet.

Bliv en del af et stærkt, fagligt netværk i Danmark og internationalt

Som medlem bliver du en del af et stærkt og bredt netværk af relevante nationale og internationale aktører, som videndeler og udvikler standarder.

Brug din stemme og vær med til at sikre danske interesser og konkurrenceevne

Som medlem kan du bringe din viden og ideer i spil og dermed være med til at sikre danske interesser og konkurrenceevne. Standardisering er nemlig en demokratisk proces, hvor meninger drøftes, og alle stemmer bliver hørt.

Nyttig viden om deltagelse i udvalg

Vi har samlet en række nyttige dokumenter, der kan være med til at sikre, at du får mest muligt ud af din udvalgsdeltagelse. Du kan her få et overblik over generelle regler, procedurer og principper etc. Du får også svar på, hvordan det europæiske og internationale standardiseringsarbejde foregår.

Vil du vide mere, så kontakt gerne

Mads Nørregård
Mads Nørregård Teamleder | Teamleader
Markedsudvikling
E: mn@ds.dk
T: 39 96 61 33
Tobias Klithammer Larsen
Tobias Klithammer Larsen Konsulent | Consultant
Markedsudvikling
E: tkl@ds.dk
T: 39 96 61 34

Mere om udvalg og standardisering

Dit udvalgsarbejde

Sådan arbejder et udvalg

Hos Dansk Standard er vi eksperter i standardisering, og vi faciliterer processen. Vores kerneprodukt er standarder. Men vi laver ikke standarderne selv – det gør brugerne.

Oversigt over standardiseringsudvalg

Oversigt over standardiseringsudvalg

Udviklingen af standarder sker gennem Dansk Standards mere end 235 standardiseringsudvalg. I Danmark deltager der typisk 5-20 medlemmer i hvert standardiseringsudvalg.

Standarder i høring

Standarder i høring

På Dansk Standards høringsportal kan du få et overblik over, hvilke standarder der er i høring. Du kan også kommentere og komme med forslag til standarderne.