Sæt standarden – deltag i et udvalg

Vil du udvide dit faglige netværk og bidrage til udviklingen af fremtidens markedskrav?

Oversigt over standardiseringsudvalg

I udvalget vil du opleve at få udvidet dit faglige netværk, få værdifuld vidensudveksling og indsigt i fremtidige standarder. Udviklingen af standarder sker gennem vores 230 standardiseringsudvalg.

I Danmark sidder der typisk 5-20 deltagere i hvert standardiseringsudvalg. Deltagelse i et udvalg giver dig mulighed for at udvikle dine kompetencer, samtidig med at du arbejder for at sikre dansk indflydelse på internationale standarder.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om at være med i et udvalg

Mads Nørregård
Mads Nørregård Seniorkonsulent | Senior Consultant
Salg og kundeservice
E: mn@ds.dk
T: 39 96 61 33
Tobias Klithammer Larsen
Tobias Klithammer Larsen Konsulent | Consultant
Salg og kundeservice
E: tkl@ds.dk
T: 39 96 61 34

Mere om udvalg og standardisering

Oversigt over standardiseringsudvalg

Oversigt over standardiseringsudvalg

Udviklingen af standarder sker gennem Dansk Standards mere end 220 standardiseringsudvalg. I Danmark deltager der typisk 5-20 medlemmer i hvert standardiseringsudvalg.

Det får du ud af at deltage

Det får du ud af at deltage

Deltagelse i et udvalg giver tidlig indsigt i de standarder, der påvirker kravene til jeres produkter, produktion og processer. Du får desuden mulighed for at udvide dit netværk samtidig med at du arbejder for at sikre dansk indflydelse på internationale standarder.

Dit udvalgsarbejde

Dit udvalgsarbejde

Hos Dansk Standard er vi eksperter i standardisering, og vi faciliterer processen. Vores kerneprodukt er standarder. Men vi laver ikke standarderne selv – det gør brugerne.

Standarder i høring

Standarder i høring

På Dansk Standards høringsportal kan du få et overblik over, hvilke standarder der er i høring. Du kan også kommentere og komme med forslag til standarderne.