Kurser og events

Skab resultater med standarder. Få strategiske værktøjer til at opnå de mål, som du og din virksomhed har sat jer for. Vi afholder også virksomhedstilpassede kurser.

Vi har kurser inden for disse områder

Se alle kurser
QHSE / Ledelsessystemer

Ledelsessystemer og Audit – QHSE

Styrk dine kompetencer og værktøjer indenfor ledelsessystemer og intern audit med vores praktisk orienterede kurser, baseret på et bredt udvalg af ledelsesstandarder inden for bl.a. ISO 9001, 14001, 27001, 45001 og 50001.

Informationssikkerhed / ISO 27000-serien

ISO 27000-serien - Informationssikkerhed

Få styr på cyber- og informationssikkerheden med ISO 27001, 27002, 27005, 27701, NIS2 og det nye OT-cybersikkerhedskursus. Se alle vores kurser inden for ISO 27000-serien her.

El- og maskinsikkerhed

El- og maskinsikkerhed

Arbejder du med el-sikkerhed, maskiner eller robotter? Der er mange ting omkring sikkerhed, man skal have tjek på. Du kan tage kurser hos os inden for maskinsikkerhed, ATEX, CE-mærkning af maskiner mm.

Miljø og bæredygtighed

Miljø og bæredygtighed

Lær at udarbejde og eksekvere en bæredygtighedsstrategi på Sustainability Manager uddannelsen. Få viden om krav og anvendelse af ISO 14001-miljøledelse eller ISO 50001-energiledelse.

Byggeri og anlæg

Byggeri og anlæg

Kom på kursus i standarder der vedrører byggeri og anlæg. Standarderne bidrager til et fælles sprog og ens retningslinjer, og kan være med til at forenkle og billiggøre byggeriet.

PECB e-læringskurser

PECB e-læringskurser

Tag et e-lærings kursus i ISO 27001 Informationssikkerhed, 31000 Risk manager eller 22301 Business continuity og opnå en certificering fra PECB. Du kan tage kurset præcis, når det passer dig. Kurserne er på engelsk.

Standardiseringskurser / DS-universet

Standardiseringskurser / DS-universet

Deltag gratis på vores kurser om standarder, hvor du får indblik i standardisering på nationalt og internationalt plan, samt hvorfor både myndigheder og virksomheder er engagerede i arbejdet.

Webinar og temamøder

Webinarer og temamøder

Dansk Standard holder løbende webinarer og tema-møder om aktuelle emner eller standarder, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål og få redskaber eller inspiration til at arbejde med en standard.

Kurser hos Dansk Standard

Firmakurser - Få et tilbud

Alle vores kurser kan tilpasses din virksomhed og jeres særlige ønsker. I får en skræddersyet løsning baseret på jeres specifikke behov.

Ønsker du et kursus, som ikke umiddelbart fremgår af vores aktuelle kursuskatalog, er det muligt vi kan designe det specielt til dig og din virksomhed.

Alle firmatilpassede kurser kan afholdes hos DS, i dit firma eller online.

Kontakt vores kursusafdeling for yderligere informationer.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores kursusafdeling for yderligere informationer.

E-mail: Kurser@ds.dk
Telefon: 39966101