Køb og ydelser

Standardisering og ledelsessystemer kan skubbe din forretningsgang fremad. Her kan du læse mere om vores ydelser, som kan give dig den bedste start.

Køb standarder

Webshop

Køb standarder

I vores webshop kan du købe danske, europæiske og internationale standarder – vi leverer også nationale standarder fra andre lande. Du kan også købe håndbøger, som gør det lettere at arbejde med standarder inden for dit specifikke fagområde.

Standard Distribute

Standarder på licensaftale

Standard Distribute

Standard Distribute er et onlinebibliotek, hvor alle virksomhedens standarder gemmes centralt og kan søges frem efter individuelt behov. Du får også automatisk adgang til at søge blandt samtlige danske standarder.

Deltag i et udvalg

Sæt standarden

Deltag i et udvalg

I et udvalg hos Dansk Standard får din virksomhed viden om fremtidens markedskrav. Viden, der har betydning for, hvordan jeres produkter og serviceydelser skal udvikles, og hvordan jeres produktion og processer skal tilrettelægges.

 Kurser og events

Skab resultater med standarder

Kurser og events

Få strategiske værktøjer til at opnå de mål, som du og din virksomhed har sat jer for. Vi afholder også virksomhedstilpassede kurser. Vi har kurser inden for mange forskellige områder.

Rådgivning

Lad os hjælpe

Rådgivning

Rådgivningen tager typisk udgangspunkt i de store ledelsessystemer, der har med kvalitets-, miljø-, informations-, og innovationsledelse at gøre – bl.a. ISO 9001, som med mere end en million virksomheder som brugere verden over er det mest udbredte ledelsessystem.

Følg dine standarder

Overvågning af standarder

Følg dine standarder

Følg udviklingen af netop de standarder, du kender og arbejder med og få løbende besked når standarderne opdateres, erstattes eller ophæves. Du kan både få en notifikation ved ændringer eller automatisk få tilsendt nye standarder og rettelser, når de træder i kraft.

Download af guides, specifikationer mm.

Hent vores publikationer

Download guides og specifikationer

Har du brug for et hurtigt overblik eller en hurtig indføring i et specifikt emne, har vi måske udgivet en publikation, der kan hjælpe dig videre. Tjek her om vi har udgivet en guide, en introduktion, specifikation eller andet – sorter på emne.

Håndbøger og standardpakker

Køb i vores webshop

Håndbøger og standardpakker

Her finder du en oversigt over håndbøger, hæfter, standardsamlinger og standardpakker. De kan allesammen købes i vores webshop.

Standardpakker

Byggeripakken

Online adgang til de nationale standarder fra bygningsreglementet

Byggeripakken

Vi har samlet de nationale standarder fra bygningsreglementet i en onlinepakke og dermed gjort din adgang til de gældende nationale standarder lettere. Standarderne, der henvises til, er både europæiske og nationale standarder.

Onlineadgang til de grundlæggende maskinsikkerhedsstandarder

Maskinsikkerhedsstandarder

Maskinsikkerhedspakken - DS/EN 60204-1

I en onlinepakke har vi samlet de mest basale maskinsikkerhedsstandarder, bl.a. den gældende og tilbagetrukne version af DS/EN 60204-1, og dermed gjort vejen lettere til risikovurdering og CE-mærkning af din maskine.

Elinstallationspakken - DS/HD 60364-serien

Elinstallation

Elinstallationspakken - DS/HD 60364-serien

Elsikkerhedsloven og de underliggende bekendtgørelser har medført, at man skal bruge de europæiske standarder. For at gøre det nemt for dig, kan du nu få elektronisk adgang til de mere end 40 europæiske standarder i DS/HD 60364-serien.