Kurser og ydelser

Standardisering og ledelsessystemer kan skubbe din forretningsgang fremad

Her kan du læse mere om vores kurser og ydelser, som kan give dig den bedste start.

Se kursusoversigt Deltag i et udvalg

Det handler om værdi

Formålet med standardisering er først og fremmest at skabe værdi for den enkelte virksomhed. Derfor rådgiver Dansk Standard også virksomheder – store som små – i, hvordan de får mest mulig værdi ud af standardiseringsarbejdet.

Kurser og arrangementer

Skab resultater med standarder

Kurser og arrangementer

Skab resultater med standarder. Deltag på et kursus og bliv undervist af eksperterne - det er både for begyndere og erfarne. Vi afholder også virksomhedstilpassede kurser.

Køb standarder

Webshop

Køb standarder

I vores webshop kan du købe danske, europæiske og internationale standarder – vi leverer også nationale standarder fra andre lande. Du kan også købe håndbøger, som gør det lettere at arbejde med standarder inden for dit specifikke fagområde.

Deltag i et udvalg

Sæt standarden

Deltag i et udvalg

I et udvalg hos Dansk Standard får din virksomhed viden om fremtidens markedskrav før jeres konkurrenter. Viden, der har direkte betydning for, hvordan jeres produkter og serviceydelser skal udvikles, og hvordan jeres produktion og processer skal tilrettelægges.

Rådgivning

Lad os hjælpe

Rådgivning

Rådgivningen tager typisk udgangspunkt i de store ledelsessystemer, der har med kvalitets-, miljø-, informations-, og innovationsledelse at gøre – bl.a. ISO 9001, som med mere end en million virksomheder som brugere verden over er det mest udbredte ledelsessystem.

Følg dine standarder

Overvågning af standarder

Følg dine standarder

Følg udviklingen af netop de standarder, du kender og arbejder med og få løbende besked når standarderne opdateres, erstattes eller ophæves. Du kan både få en notifikation ved ændringer eller automatisk få tilsendt nye standarder og rettelser, når de træder i kraft.

Standard Distribute

Tusindvis af standarder. Én fælles platform.

Standard Distribute

Standard Distribute er et onlinebibliotek, hvor alle virksomhedens standarder gemmes centralt og kan søges frem efter individuelt behov. Du får også automatisk adgang til at søge blandt samtlige danske standarder.

Onlineadgang til de grundlæggende maskinsikkerhedsstandarder

Maskinsikkerhedsstandarder

Onlineadgang til de grundlæggende maskinsikkerhedsstandarder

I en onlinepakke har vi samlet de mest basale maskinsikkerhedsstandarder, bl.a. den gældende og tilbagetrukne version af DS/EN 60204-1, og dermed gjort vejen lettere til risikovurdering og CE-mærkning af din maskine.

Elinstallationspakken - DS/HD 60364-serien

Elinstallation

Elinstallationspakken - DS/HD 60364-serien

Elsikkerhedsloven og de underliggende bekendtgørelser har medført, at man skal bruge de europæiske standarder. For at gøre det nemt for dig, kan du nu få elektronisk adgang til de mere end 40 europæiske standarder i DS/HD 60364-serien.