Torsdag d. 3. oktober 2024, kl. 14 – 17 hos Dansk Standard

DS Cyberdag 2024

Glæd dig til en eftermiddag i cyber- og informationssikkerhedens tegn, når Dansk Standard igen i år inviterer til DS Cyberdag. Bliv opdateret på den kommende europæiske lovgivning og få inspiration til dit arbejde med cyber- og informationssikkerhed gennem spændende oplæg.

Om DS Cyberdag

I forbindelse med den nationale cybersikkerhedsmåned inviter Dansk Standard til DS Cyberdag, hvor vi samler aktører, der arbejder med og interesserer sig for cyber- og informationssikkerhed.

På DS Cyberdag kan du hente inspiration til dit arbejde med cyber- og informationssikkerhed, få et overblik over den aktuelle cybertrussel og ikke mindst få mulighed for at netværke med andre, der arbejder inden for samme felt.

Med den kommende europæiske lovgivning på cyber- og informationssikkerhedsområdet som bl.a. NIS2 og Cyber Resilience Act følger der en lang række krav til danske organisationer og virksomheder. Fælles for lovgivningen er, at der er behov for en systematisk tilgang til arbejdet med cyber- og informationssikkerhed, og her kan standarder være et oplagt værktøj.

På DS Cyberdag får du et indblik i den kommende lovgivning og inspiration til, hvordan du imødegår de nye krav.

Programmet for DS Cyberdag er under udvikling, men igen i år vil vi byde på en lang række af dygtige oplægsholdere, der vil dele ud af deres viden og erfaringer. Programmet offentliggøres i august.

Eftermiddagen giver mulighed for at vælge mellem fire forskellige spor med oplæg fra forskellige eksperter og praktikere inden for cyber- og informationssikkerhed.

Det får du ud af at deltage

  • Overblik over den kommende EU-lovgivning inden for cyber- og informationssikkerhed
  • Nyt fra standardiseringsverdenen og de mange initiativer ift. cyber- og informationssikkerhed, herunder også EU-lovgivning
  • Indblik i det aktuelle trusselsbillede
  • Inspiration til komme godt i gang eller videre med arbejdet med cyber- og informationssikkerhed
  • Mulighed for at netværke med andre med interesse for cyber- og informationssikkerhed
  • Viden om værdien af at lade sig inspirere af standarder i sit arbejde med cyber- og informationssikkerhed.

Målgruppe

Alle, der har interesse i cyber- og informationssikkerhed. Arrangementet byder både på indlæg rettet mod fageksperter og oplæg målrettet nytilkomne inden for cyber- og informationssikkerhed.

Program

Programmet er under udarbejdelse og vil blive offentliggjort i august.

Praktisk

Arrangementet er gratis, og der er mulighed for at deltage fysisk eller virtuelt. Der er et begrænset antal fysiske pladser.

Kontakt

Berit Aadal
Berit Aadal Chefkonsulent | Chief Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: baa@ds.dk
T: 39 96 62 96

Få besked når DS Cyberdag åbner for tilmelding og når programmet er klar

 

Privatlivspolitik

Læs hvordan vi indsamler og behandler data i vores privatlivspolitik.

 

Cyberdag 2023
Er du nysgerrig på hvordan sidste års DS Cyberdag forløb, så kan du se indlæggene og hente præsentationerne fra DS Cyberdag 2023 her.


Samarbejdspartnere

DS Cyberdag afholdes i 2024 i samarbejde med Alexandra Instituttet, Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer, Center for Cybersikkerhed, DigitalLead, D-mærket, Dansk Erhverv, DI Digital, Force Technology, IT-Branchen og Rådet for Digital Sikkerhed.

DS Cyberdag
DS Cyberdag
DS Cyberdag
DS Cyberdag