Kontakt

Find vej til Dansk Standard

Vi har kontor i den karakteristiske bygning Portland Towers (dobbeltsiloen).

Adresse
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn

Kontakt os

T: +45 39 96 61 01
E: dansk.standard@ds.dk
CVR-nr. DK-11733212

Parkering

Bemærk at Nordhavn er under udvikling til byområde, så ift. parkeringsforhold henviser vi til nordhavnen.dk eller følgende oversigtskort over parkeringsmuligheder.

​I forbindelse med metrobyggeriet i Nordhavn vil viadukten i Århusgade være lukket for gennemgang fra medio juli 2018 til sommer 2019. Du kan læse mere om byggeriet og se kort med adgangsveje på m.dk.

Rutevejledning

Rutevejledning

Om du kommer nord- eller sydfra, skal du ramme Kalkbrænderihavnsgade. Her kan du dreje fra ved enten Sundkrogsgade og forsætte af Helsinkigade eller ved Trelleborggade og forsætte af Århusgade.

For parkering henviser vi til parkeringshuset P-hus Lüders (se oversigtskort).

Der er enkelte gæsteparkeringspladser (3 timers parkering) ved Portland Towers – husk at registrere i receptionen (tablet på væggen).

Hvis du er med offentlig transport

Tag S-tog (linje A, B, C, E). Stå af ved Nordhavn st. og gå derfra. Vi er 10 minutters gang fra Nordhavn st.

Tag bus 8A eller 3A og står af ved Nordhavn st. Gå herefter resten af vejen.

Hvis du er på cykel

Kommer du fra syd eller nord, kan du cykle langs havnen ved at følge Kalkbrænderihavnsgade og dreje fra ved Trelleborggade. Herefter kan du enten cykle langs vandet (Sandkaj) eller følge Århusgade til Göteborg Plads.

Presse

Vi hjælper gerne med at formidle interviews, baggrundsoplysninger, aktuel information om standardisering med videre.

Dansk Standard sætter kontakten til pressen højt. Vores mål er at gøre det let, hurtigt og udbytterigt for dig som journalist at arbejde sammen med os. Og vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe dig frem til de oplysninger, du skal bruge.

Pressebilleder

Har du spørgsmål vedr. brug af logo og billeder, eller har du brug for billeder til kommercielle formål, så kontakt grafiker Helle Seerup på tlf. 39966173 eller e-mail hgs@ds.dk.

Nyheder

Er du interesseret i at læse de seneste nyheder fra Dansk Standard?

Kontakt

Hjælp og support

Hjælp og support

Har du andre spørgsmål?

Fik du ikke svar på det du søgte efter, så kan du sandsynligvis finde det i vores Hjælp og support. Det er der vi gemmer de bedste svar på de oftest stillede spørgsmål.

Hjælp og vejledning til køb af standarder

Salg

Hjælp og vejledning til køb af standarder

Har du spørgsmål til køb og overvågning af standarder, eller ønsker du teknisk support ved download, kan du kontakte os her.