Nyhedsarkiv november 2016

Der blev fundet 5 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Maskinmestrenes Forening bliver klædt på til standardiseringsverdenen

  Maskinmestrenes Foreningens medlemmer har gennem en partnerskabsaftale med Dansk Standard mulighed for at få bedre indsigt i danske og internationale standarder og dermed gøre det lettere at udvikle, producere og vedligeholde produkter og løsninger. ...

 • Se mere

  Danske virksomheder er ikke miljøstrategiske nok

  Danske virksomheder har for lidt fokus på indtjening i deres miljøarbejde, viser en ny undersøgelse. Alt for mange virksomheder ser udelukkende miljøledelse som et middel til at reducere udgifter og mindske klimabelastningen. Det er en skam, mener ek...

 • Se mere

  Ny standard gør op med korruption

  Korruption kan være en stor barriere for samhandel og samarbejde – særligt over landegrænser. En ny international standard for antikorruption skal nu hjælpe virksomheder og organisationer med at sikre sig mod korruption.

 • Se mere

  Ny vejledning for Dansk Kvalitetsturisme

  En ny vejledning for dansk kvalitetsturisme skal være med til at løfte kvalitets- og serviceniveauet i den danske turistbranche.

 • Se mere

  Har du styr på CE-mærkning?

  Det kan være en jungle at forstå reglerne omkring CE-mærkning af byggevarer. Derfor tilbyder Dansk Standard rådgivning, der hjælper virksomhederne igennem hele processen.