Ansættelse i Dansk Standard

I Dansk Standard kan du gøre en forskel og samtidig sætte en høj standard for din karriere.

Se ledige stillinger Uopfordrede ansøgninger

Hos os er der plads til både ambitioner og fleksibilitet

Vi er i fuld gang med at gennemføre en ambitiøs strategiproces og som medarbejder i Dansk Standard kan du være med til at sætte dit fingeraftryk på forandringerne. 

Vi er et engageret fællesskab med ca. 160 medarbejdere, med vidt forskellige baggrunde, der sammen får tingene til at lykkes.  Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte.

Vores ambition er, at være ”den bedste arbejdsplads” for den enkelte medarbejder.  Vi investerer målrettet i strategisk kompetenceudvikling og lægger stor vægt på et fleksibelt arbejdsmiljø. Hos os har du mulighed for at balancere et udfordrende job med tid til familie og fritidsinteresser.

Vi arbejder målrettet med kontinuerligt at blive en endnu bedre virksomhed og arbejdsplads. Vi er en ”professionel familie” med fokus på kunder og resultater og et stærkt internt sammenhold. Vi prioriterer at holde gode traditioner i hævd og at byde nye velkomne.

Hvert år holder vi sommer- og julefest, nytårskur og meget mere. Der er mulighed for at blive beriget kulturelt via vores kunstforenings mange gode aktiviteter og rig mulighed for at dyrke både sundheden og det sociale fællesskab i sportsforeningens mange klubber.

Vi har vores egen kantine, der serverer god og varieret mad med velsmagen og sundheden i højsædet.

Alle medarbejdere er dækket af en sundhedsforsikring og vores zen-rum og massageordning benyttes flittigt.

Kontakt

Anne-Marie Lauritzen
Anne-Marie Lauritzen HR-chefkonsulent | HR Chief Consultant
HR Service
E: al@ds.dk
T: 39966247
Photo af Kal Visuals
Jobagent

Tilmeld dig Dansk Standards jobagent

Her kan du tilmelde dig vores jobagent. Du vil herefter modtage en e-mail, når vi publicerer nye stillinger inden for dine intresseområder.