Foto af Anders Linde

Der tænkes i helhed omkring medarbejderne

Mulighed for motion og sundhed, aftensmad og renseri på jobbet i Dansk Standard giver chefkonsulent Anders Linde flere ressourcer til at passe sit arbejde.

Ledige stillinger

Mit navn er Anders Linde. Jeg blev i december 2014 ansat som chefkonsulent på it-området. Tidligere har jeg arbejdet som Europachef i en international uddannelsesvirksomhed, der hedder Itpreneurs, som udvikler kursusmaterialer indenfor IT. Jeg har en baggrund som cand.scient.pol., og privat har jeg en kæreste og to børn på 15 og 1 år.

Kontakt

Anders Linde
Anders Linde Chefkonsulent | Chief Consultant
Sekretariater, udvalg og netværk II
E: ali@ds.dk
T: 39966329

Hvorfor søgte du job hos Dansk Standard?

Primært fordi jeg gerne vil have større faglig specialisering. Før sad jeg med 100 forskellige best practices. Jobbet i Dansk Standard gav mig mulighed for at fordybe mig i et afgrænset emnet, nemlig informationssikkerhed.

Hvordan er Dansk Standard som arbejdsplads?

Her er en god holdånd. Jeg oplever, at der er en stor fælles forståelse for, hvad vores mål er og et ønske om, at vi samarbejder på tværs og deler viden. Det, synes jeg, er et vigtigt element.

Jeg synes,  man gør meget ud af at tænke i work/life balance. For mit vedkommende er der en række faciliteter, der gør det nemmere for mig at passe mit arbejde, når jeg har travlt. Kantinen kan levere mad til familien, sportsklubben kan sørge for, at jeg får løbeskoene på, renseriet henter mine skjorter, og jeg kan tage mit yngste barn med på arbejde, når jeg ikke har anden mulighed, og benytte DS’  børnerums faciliteter. Det skaber en stor fleksibilitet.

Hvordan er samarbejdet med dine kolleger?

Det fungerer rigtig godt. Der er fælles fodslag omkring alt det, vi vil. I min afdeling arbejder vi alle med ledelsessystemer, og der er stort sammenfald i, hvordan rådgivningen ser ud. Vi er gode til at sparre og udveksle erfaringer om, hvordan vi hjælper vores kunder, og dermed blive bedre til det arbejde, vi sidder med.

Hvad kan du bedst lide ved dit arbejde?

Jeg er glad for at arbejde sammen med kunder. Det giver mig et kick at opleve, at jeg kan løse deres udfordringer. Min begejstring for at arbejde med ledelsesstandarder kan jeg give videre. Ofte er det et krav fra myndighed eller kunde – men jeg ønsker også at formidle det som et forretningsredskab. Det er sjovt.

Hvordan vil du beskrive arbejdsmiljøet i Dansk Standard?

Der er en meget positiv stemning i rådgivningsafdelingen omkring det, vi gør. Og der er en begejstring, når vi vinder nye kunder og lykkes med at levere et godt stykke arbejde til kunden. Vi bruger meget tid på at tale om vores succeser – det er sundt, for så kommer der flere af dem. 

Vi er gode til at sparre og udveksle erfaringer om, hvordan vi hjælper vores kunder, og dermed blive bedre til det arbejde, vi sidder med. Anders Linde
Chefkonsulent

Læs også

Opret jobagent

Jobagent

Opret jobagent

Du kan til enhver tid redigere, opdatere eller slette dine data. Såfremt du ikke har opdateret eller redigeret i dine data i 6 måneder, vil dine data automatisk blive slettet

Uopfordrede ansøgning

Ansøg

Uopfordrede ansøgning

Du er altid velkomment til at sende os din uopfordrede ansøgning. Du kan også tilmelde dig vores jobagent, så får du besked, når vi slår en stilling op, der matcher dine interesseområder

Hvad vil det sige at være standardiseringskonsulent?

Carina Dalager

Hvad vil det sige at være standardiseringskonsulent?

Hør standardiseringskonsulent Carina Dalager fortælle om, hvad det vil sige at være standardiseringskonsulent, hvordan det tværfaglige samarbejde fylder meget og hvor i verden, jobbet har bragt hende hen.