Derfor skal du deltage

Vil du være med til at bestemme fremtidens markedskrav, eller vil du overlade det til dine konkurrenter?

I et udvalg hos Dansk Standard får din virksomhed viden om fremtidens markedskrav før jeres konkurrenter. Viden, der har direkte betydning for, hvordan jeres produkter og serviceydelser skal udvikles, og hvordan jeres produktion og processer skal tilrettelægges. Deltagelse i et udvalg er en langsigtet investering i dine kompetencer og din virksomheds konkurrenceevne.

I udvalget vil du opleve at få udvidet dit faglige netværk, og at den vidensudveksling og de indsigter, der følger med, er uvurderlige.

Ikoner

Indsigt

Deltagelse i et udvalg giver tidlig indsigt i de standarder, der direkte påvirker kravene til jeres produkter, produktion og processer. Det er et forspring, der giver direkte konkurrencefordele: Din virksomhed undgår fejlinvesteringer og kan begynde tilpasningen tidligt, så I er klar, når den endelige standard ser dagens lys, og konkurrenterne først skal til at tage stilling til de nye krav.

Indflydelse

Udvalget er med til at udvikle fremtidens nationale og internationale standarder og har dermed direkte indflydelse på en del af de krav, I vil møde på markedet. Når du har en stemme her, er du med til at påvirke standarderne i en retning, der er fordelagtig for netop din virksomhed.

Markedsposition

Deltagelse i et udvalg styrker din virksomheds markedsposition. Det signalerer, at du og din virksomhed er fagligt engagerede, kompetente og ambitiøse på jeres område. Hermed øger I jeres troværdighed over for kunder og samarbejdspartnere.


Nyttig viden

Vi har samlet er række nyttige dokumenter, der kan give dig et indblik i det, der nok vil være en ny verden for dig. Du kan her få et overblik over generelle regler, procedurer og principper etc. Du får også svar på, hvordan det europæiske og internationale standardiseringsarbejde foregår. Det er en fordel, hvis du som udvalgsmedlem har brug for at vide, hvordan du får mest ud af din udvalgsdeltagelse.

Læs også: Sådan foregår dit udvalgsarbejde