Forøg Virksomhedens Informationssikkerhed

Forøg virksomhedens informationssikkerhed – En standardiseret holistisk tilgang

Informationssikkerhed er af stor betydning for alle virksomheder i vore dage. Der kan imidlertid være væsentlige udfordringer med at håndtere dette.

Med tilblivelsen af en række standarder inden for informationssikkerhed gennem de seneste år er det imidlertid nu blevet betydeligt lettere for virksomhederne at give sig i kast med informationssikkerhed.

I dette hæfte vil vi gennemgå hovedindholdet i disse standarder og dermed skabe overblik samt give et let tilgængeligt værktøj til at bearbejde emnet holistisk. Hæftet indeholder en model for at lede og strukturere arbejdet med sikkerhed, en model for hvordan man skal foretage risikoanalyse, en oversigt over hvilke kontroller virksomheden kan implementere og endelig et overblik over, hvilke særlige standarder man kan bringe i anvendelse, hvis man befinder sig i en speciel situation.

Dette hæfte er udarbejdet gennem et samarbejde mellem Dansk Standards Center for ICT, ITEK og Dansk Industri. Hæftet indgår i en serie af hæfter om informationssikkerhed, som ITEK og Dansk Industri har udgivet siden 2001. Vi håber, at dette hæfte – og denne serie – kan bidrage til inspiration og konkret hjælp i dagligdagen blandt danske virksomheder.

Antal sider: 112
Udgivelsesdato: 2007-08-28
Type: Håndbog

Køb håndbog i webshop
Forøg Virksomhedens Informationssikkerhed