Hvad er FileOpen?

FileOpen er et plug-in, der benyttes til læsning af krypterede filer.

For at kunne åbne din PDF (enkeltbrugerlicens) dokument købt hos Dansk Standard er det nødvendigt, at du har installeret programmet FileOpen på din pc. Det skyldes, at Dansk Standard benytter et DRM-system, Digital Rights Management, til sikring af vores ophavsrettigheder ved salg af standarder i elektronisk form, PDF (enkeltbrugerlicens).

FileOpen er et plug-in, der benyttes til læsning af krypterede filer. Det er certificeret af Adobe® og udgør ingen sikkerhedsrisiko for din computer.

Ved køb af et elektronisk PDF (enkeltbrugerlicens), følger der et link med til programmet FileOpen, som skal installeres inden brug af din PDF (enkeltbrugerlicens). Det er kun første gang, du skal installere FileOpen når du modtager din PDF (enkeltbrugerlicens).

Situationer hvor du skal installere FileOpen igen:

• installerer ny hardware på din pc
  • reinstallerer, opdaterer eller opgraderer dit styresystem
  • skifter pc

Du vil ellers risikere ikke at kunne åbne standarden efterfølgende.