Hvordan installerer jeg FileOpen?

FileOpen kan downloades og installeres her: https://plugin.fileopen.com/

For at åbne dine PDF (enkeltbrugerlicens) dokumenter købt hos Dansk Standard er det nødvendigt at installere FileOpen. Du vil også automatisk i din ”download ordre” mail ved køb, modtage et download link til FileOpen.

Jeg bliver ikke ledt automatisk til FileOpens hjemmeside, når jeg klikker på pdf-filen

Du kan finde et direkte link til FileOpens hjemmeside i den mail, som vi har sendt dig eller gå til følgende adresse: https://plugin.fileopen.com/

Skal jeg installere FileOpen hver gang jeg køber en standard hos DS?

Nej, det skal du ikke. Når du én gang har installeret dit plugin, så virker det for alle filer du køber. Du skal blot være opmærksom på, at du første gang du åbner en fil fra DS, selvom du har installeret FileOpen tidligere, skal være online for at hente dine rettigheder til brugen af netop denne fil.

Kan jeg installere FileOpen, hvis jeg benytter Citrix eller lignende systemer?

Hvis du oplever at standarden ikke kan åbnes fra på et Citrix system lign. kan det oftest løses ved at åbne standarden fra din lokale enhed.

For nærmere information om, hvilke løsninger vi i stedet kan tilbyde, kontakt vores salgsafdeling her: https://www.ds.dk/da/kundeservice