Hvordan installerer jeg Unlock Document License?

Download Unlock Document License

Sådan installerer du Unlock Document License

1. Download Unlock Document License her:

https://www.ds.dk/media/ysefxdgq/ds_udl_20_setup1.exe

Unlock Document License startes med ikon på dit skrivebord eller i Start-menuen.

2. Indledningsvis skal du, for at kunne benytte programmet, acceptere en række betingelser. Tryk på ’Next’, hvis du kan acceptere betingelserne – installationen fortsætter.

Unlock 1

3. Herefter navigeres til den lokation, hvor den eller de standarder, der skal oplåses, er placeret, og standarderne markeres. Du kan vælge flere ved at holde shift-tasten nede, mens du klikker på de enkelte standarder.

4. Bekræft oplåsning af dokumenter.

5. Herefter kører oplåsningsprocessen automatisk. Når standarden er låst op, fremkommer følgende besked: unlock successful.

6. Du kan nu afslutte på ’Finish’, og standarderne er låst op.
Når du har flyttet dokumentet, kan du ikke længere åbne standarden fra den pc, du oprindeligt brugte til at åbne dokumentet.

Bemærk, Unlock Document License fungerer kun på Windows.

Kontakt

SALG
SALG Vi har åbent mandag - torsdag 8.30 16.00. Fredag 8.30 15.00
Salg og Kundeservice
E: dssalg@ds.dk
T: 39 96 61 31