Kl. 15.05-15.45

Vi skal ændre måden, vi tænker klima på 

Har vi med klimaloven fået et for ensidigt fokus på CO2? I denne debat stiller vi skarpt på, om vi i dag tænker klima på den rigtige måde, og på hvad der skal til for, at vi går fra tanke til klimahandling.

Debat

Verden står midt i en klimakrise, der kræver handling, og i Danmark arbejder vi målrettet for at reducere vores CO2-udledning med 70 pct. i 2030. Men har vi med klimaloven fået et for ensidigt fokus på CO2? For vi står jo ikke kun over for en klimakrise, men også overfor en biodiversitetskrise og en stribe andre kæmpe miljøudfordringer som for eksempel afskovning af verdens skove. Og problemerne er på én og samme tid gensidigt afhængige. I denne debat stiller vi skarpt på, om vi i dag tænker klima på den rigtige måde, samt på hvad der skal til for, at vi går fra tanke til klimahandling.  

Hvem deltager

 

 

Hvornår og hvor

Praktiske oplysninger
Kontakt

Jo Anna Solvig Jansen
Jo Anna Solvig Jansen Public Affairs-seniorkonsulent
Public Affairs, Fondssekretariat & Compliance
E: jaj@ds.dk
T: 39 96 62 97

Andre debatter

Vi skal ændre måden, vi bygger og bor på   

Kl. 15.50-16.20

Vi skal ændre måden, vi bygger og bor på   

Til debatten vil hver deltager præsentere deres bedste ideer og visioner for, hvordan vi kan bygge og bo bæredygtigt i fremtiden, hvorefter ideerne og positionerne debatteres. 

Vi skal ændre måden, vi producerer og forbruger på

Kl. 16.25-16.55

Vi skal ændre måden, vi producerer og forbruger på

Hør med, når vi stiller skarpt på, hvordan vi får lavet den nødvendige omstilling, både som forbruger og producent. Debatten kigger bl.a. på, om vi har de rigtige værktøjer, der skal til, og om vi har forudsætningerne for at kunne agere bæredygtigt som forbruger.

Vi skal ændre måden, vi flytter os på

Kl. 17.00-17.45

Vi skal ændre måden, vi flytter os på

Vi har inviteret seks skarpe paneldeltagere til at præsenterer deres visioner for, hvordan vi skal transportere os mere grønt i fremtiden. Herefter vil de komme med deres bud på, hvordan vi hurtigst og bedst går fra sort til grønt brændstof.