Standard for ventilation fremmer indeklimaet
DS 447, Ventilation i bygninger – mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer

05. marts 2013

Standard for ventilation fremmer indeklimaet

Nu kan du bestille standard for ventilation.

Nu kan du bestille standard for ventilation. DS 447, Ventilation i bygninger – mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer, skal være med til at reducere energiforbruget i bygninger og fremme et godt indeklima. Standarden indeholder krav til ventilation i nye og eksisterende bygninger. Formålet med standarden er at sikre, at ventilationssystemer indrettes, udføres og vedligeholdes på en teknisk og hygiejnisk forsvarlig måde for at fremme komfort og energieffektivitet. Standarden indgår i BR10.

DS 447, Ventilation i bygninger – mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer koster 677,- ekskl. moms og ekspeditionsgebyr. Køb standarden.