- Cookies - På ds.dk bruger vi cookies til at samle statistik og forbedre hjemmesiden. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Acceptér cookies

Byggerinyheder i din post

20 august 2013

I den nyeste udgave af Nyt om byggeri kan du læse om nationale annekser til DS 1990 for last og blive inviteret med i et nyt udvalgsarbejde om glaskonstruktioner. Tilmeld dig, hvis du ikke allerede får nyhedsbrevet.

Med nyhedsbrevet for byggeri bliver du opdateret med det nyeste inden for byggeri med hensyn til standardisering og standarder. Nyhedsbrevet er særligt relevant for rådgivere, bygherrer, entreprenører og de udførende parter inden for byggeri og anlæg.

Modtag det næste nyhedsbrev ved at tilmelde dig på www.ds.dk/nyhedsbrev under kategorien byggeri og anlæg.