Mød os på HI-messen

22. august 2013

Mød os på HI-messen

Når nordens største industrimesse, HI-messen, løber af stablen 3.-6. september i Herning, er Dansk Standard med. Og du har mulighed for at møde os og få en snak om alt lige fra maskinsik-kerhed til ledelsessystemer.

En af de standardiseringskonsulenter, der deltager på messen, er Søren Nielsen, seniorkonsulent med speciale i maskinsikkerhed. Søren er ansvarlig for de standardiseringsudvalg, der udarbejder standarder vedrørende maskiner og mekanik, og han tilrettelægger kurser på området, fx vedr. CE-mærkning af maskiner.

- Jeg har arbejdet med standardisering og CE-mærkning i 20 år. Blandt andet er jeg ansvarlig for en lang række udvalg, hvor danske eksperter, fra fx virksomheder eller myndigheder, er med til at lave og videreudvikle europæiske og internationale standarder inden for maskin- og mekanikområdet, fortæller Søren Nielsen.

Skulle du få lyst til at høre lidt om standarder for maskin- og mekanikområdet – eller vil du selv være med til at udarbejde standarderne, er det således Søren, du skal have fat i.

- Inden for mit område er der mere end 30 standardiseringsudvalg med i alt flere hundrede deltagere – og vel et par tusinde standarder. Så der er nok at tage fat i, griner Søren Nielsen.

Dansk Standard har egen stand på HI-messen, og her kan man udover Søren Nielsen møde standardiseringskonsulenterne Torben Dalsgaard, Per Rafn Crety og Jørgen Hagelund, der står klar til en snak om standarder og standardisering inden for alt lige fra elektronik og stærkstrøm til relevante kurser og efteruddannelse.

På Dansk Standards stand kan du også høre mere om, hvordan du selv har mulighed for at være med til at udforme kravene til morgendagens standarder på dit område – og Dansk Standard står også klar og kan hjælpe dig videre, hvis du har brug for råd og vejledning om specifikke standarder eller CE-mærkning – eller hvis du søger specifik rådgivning til anvendelsen af standarder og standardiserede processer strategisk til at optimere og udvikle din forretning.

Vi håber, at du kigger forbi.

Kontakt

Søren Nielsen
Søren Nielsen Seniorkonsulent | Senior Consultant
Standardisering | Digital & Bæredygtighed
E: sn@ds.dk
T: 39 96 62 29