Dansker modtager CENELECs Technical Commitee Award 2013
Prisoverrækkelse: CENELECs præsident Tore Trondvold overrækker CENELECs Technical Commitee Award 2013 til Christian M. Verholt.

10. februar 2014

Dansker modtager CENELECs Technical Commitee Award 2013

Som den første dansker nogensinde har standardiseringskonsulent i Dansk Standard Christian M. Verholt modtaget CENELECs Technical Commitee Award 2013.

CENELEC er den europæiske standardiseringsorganisation på det elektrotekniske område. Christian M. Verholt har været formand for den komité, der beskæftiger sig med elektromagnetisk kompatibilitet, i 11 år, og modtager prisen for sin professionalisme og diplomatiske evne til at guide udvalgets medlemmer til at overvinde forskelle og nå til enighed.

Hovedopgaven har været at understøtte EU´s indre marked indenfor en harmonisering af tekniske krav til begrænsning af udstråling af radiostøj og immunitet imod radiosignaler fra sendere, og at få fabrikanter, myndigheder og andre interessenter til at blive enige om et sæt rimelige krav er faktisk lykkedes.