Slut med enegang fra mobilproducenter

29. april 2014

Slut med enegang fra mobilproducenter

Mødet vedr. tryghedsalarmer er rykket til torsdag den 2. oktober. De kommende europæiske standarder omhandler produkter og processer for tryghedsalarmer.

Overgangen til computerbaserede systemer (IP) betyder, at der skal udvikles nye standarder for sociale tryghedsalarmer for at give bedre mulighed for dialog og telekommunikation. Mødet henvender sig til alle interessenter i servicekæden, fx producenter, ansatte i sundheds- og plejesektoren samt leverandører af IT og teknisk service for sociale tryghedsalarmer.

Mødet foregår torsdag den 2. oktober 2014 kl. 13:00-15:30 hos Dansk Standard, Kollegievej 6, 2920 Charlottenlund.

Det er gratis at deltage.

Flytningen af mødet sker for at kunne præsentere de nyeste resultater fra mødet i den tekniske komité den 12.-13. maj 2014 i Sverige. Hvis du er interesseret i at deltage i dette møde, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Gitte Meltofte.

Du kan allerede tilmelde dig mødet den 2. oktober ved at sende en e-mail til seniorkonsulent Gitte Meltofte på gim@ds.dk.

Kontakt