Tjeklister til commissioning-standarden

12. maj 2014

Tjeklister til commissioning-standarden

I april udkom den helt nye standard DS 3090, der beskriver anvendelsen af commissioning-processen til bygninger. Vi har trukket de vigtigste skemaer ud af standarden og tilbyder dem nu som Word-filer, som du kan anvende direkte i dine projekter.

Commissioning-processen er et værktøj til, at sikre at krav til et byggeri opfyldes i alle byggeriets faser og ind i driftsfasen. Standarden er beregnet til brug i forbindelse med byggeri og ved større ombygninger, herunder energirenoveringer. Standarden indeholder en lang række annekser med eksempler på bl.a. kravspecifikation og tjeklister, som kan bruges i forbindelse med commissioning-processen. Vi har trukket de vigtigste skemaer ud af DS 3090, så det er muligt at anvende dem direkte til dine projekter.

Filerne leveres elektronisk i Word-format, hvilket giver mulighed for at genbruge, redigere og tilpasse efter behov.

Ved at følge standarden sikrer du bl.a. et minimalt energiforbrug i overensstemmelse med såvel myndighedskrav som bygherrens krav samt overholdelse af krav i bygningsreglementet og anden lovgivning.

Standarden er udviklet i et standardiseringsudvalg hos Dansk Standard med støtte fra Energistyrelsen. Den er udviklet i samarbejde med bl.a. Statens Byggeforskningsinstitut.

Du kan finde standarden i vores webshop

DS 3090 Bilag 1:2014
Commissioning-processen for bygninger - Installationer i nybyggeri og større ombygninger – Skemaer
Sprog: da
Pris: DKK 249,-

DS 3090:2014
Commissioning-processen for bygninger - Installationer i nybyggeri og større ombygninger
Sprog: da
Pris: DKK 700,-