IEC power-symbolet på MoMA
Billede: Bruce Berrien, Flickr

07. januar 2016

IEC power-symbolet på MoMA

På det verdensberømte kunstmuseum MoMA kan man netop nu opleve frugten af IEC’s arbejde i udstillingen ”This is for everyone”.

Det er ikke hver dag, at arbejdet i IEC kommer ind i en verden af ​​visuel kunst. Det er ikke desto mindre tilfældet på MoMA i New York, hvor IEC 60417-5009 power-symbol (kendt som afbryderknappen på din computer) pt. er udstillet som en del af udstillingen "Det er for alle: Design Eksperimenter til fælles bedste".

Er design i den digitale tidsalder virkelig for alle? Udstillingen på MoMA udforsker dette spørgsmål med værker fra kunstmuseets samling, der fejrer det moderne designs løfte. Udstillingen løber frem til udgangen af ​​januar 2016 i Arkitektur og Design Galleriet på MoMA, New York.