Nyhedsarkiv april 2016

Der blev fundet 6 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Hvordan arbejder man med cybersikkerhed i energisektoren i praksis?

  Dansk Standard afholder den 1. juni 2016 i samarbejde med Branchefællesskab for Intelligent Energi (iEnergi) et forummøde med titlen: ”Cybersikkerhed i Energisystemerne i praksis - Standarder til praktisk implementering af cybersikkerhed i energisekt...

 • Se mere

  Kom og mød robotten Nova til Science-messe i Forum

  Dansk Standard deltog på Science-messen i Forum 24.-26. april. Vi havde robotten Nova med som illustrerede, hvordan standarder har været med til at gøre hende til virkelighed.

 • Se mere

  Det skal være lettere for SMV'er at bruge standarder

  De europæiske standardiseringsorganisationer, CEN og CENELEC, vil gerne have flere små og mellemstore virksomheder (SMV’er) til at bruge standarder.

 • Se mere

  Fremtidige miljøstandarder sat på dagsordenen

  Blandt andet er der fokus på spildevand og fosfor, når snakken går på fremtidige målsætninger og prioriteringer inden for miljøområdet.

 • Se mere

  Teknologisk Institut: Stort potentiale i droner

  Brugen af droner er i kraftig vækst i Danmark. Teknologisk Institut ser et stort potentiale, særligt i landbruget, og understreger samtidig, at man skal være skarp på teknologiens muligheder for at få størst udbytte.

 • Se mere

  Standarder for droner på vej

  Droner bliver mere og mere udbredte til alt lige fra flyvende videooptagelser til landmåling, men der mangler fælles rammer og retningslinjer på området. Derfor skal der nu laves internationale standarder for droneteknologi og -procedurer, og danske ...