Nyhedsarkiv juni 2016

Der blev fundet 5 nyheder der matcher dine kriterier:

 • Se mere

  Udnævnelse: Dansker valgt til toppost i CEN

  Jesper Jerlang, standardiseringsdirektør i Dansk Standard, er netop blevet valgt til Vice President for Finance i den europæiske standardiseringsorganisation, CEN.

 • Se mere

  Gennemsigtighed og sikkerhed kommer i fokus med nye standarder for mobile betalinger

  Ifølge den internationale standardiseringsorganisation, ISO, er der nye standarder på vej, som blandt andet vil sørge for større gennemsigtighed og øget sikkerhed ved mobile betalinger.

 • Se mere

  Energiledelse øger indtjeningen

  Et middel til identifikation af ’energislugere’ i virksomheden, et værktøj til øget indtjening samt en kilde til langsigtet udvikling. Det er blot nogle af de positive konklusioner, der netop er blevet udledt og samlet i en ny undersøgelse om energil...

 • Se mere

  Alt for dårligt mobilsignal i nybyggeri

  Flere og flere oplever dårlig mobildækning, når de ringer indendørs – særligt i nybyggeri. Et problem, der kunne have været undgået, hvis indendørsdækning var medtænkt, da man planlagde byggeriet.

 • Se mere

  Ny rapport fra Miljøstyrelsen: Virksomheder med systematisk miljøledelse har færre lovovertrædelser

  En ny rapport fra Miljøstyrelsen konkluderer, at virksomheder, som fx lever op til den internationale standard for miljøledelse, ISO 14001, har signifikant færre håndhævelser i forbindelse med miljøtilsyn.