Udnævnelse: Dansker valgt til toppost i CEN

14. juni 2016

Udnævnelse: Dansker valgt til toppost i CEN

Jesper Jerlang, standardiseringsdirektør i Dansk Standard, er netop blevet valgt til Vice President for Finance i den europæiske standardiseringsorganisation, CEN.

Posten er en af tre vicepræsidentposter, hvor Jesper Jerlang har fået ansvaret for budget og økonomi, herunder de økonomiske forhandlinger med EU-Kommissionen. Samtidig er han blevet en del af den fælles topledelse, Presidents Committee, og bestyrelsesmedlem i CEN.

Der er tale om en indflydelsesrig post, der sikrer Dansk Standard og Danmark gode muligheder for at påvirke den kommende udvikling i de europæiske standardiseringsorganisationer. I CEN udarbejdes europæiske standarder på baggrund af input fra virksomheder, organisationer og institutioner i de enkelte medlemslande.

I forvejen sidder Jesper Jerlang i bestyrelsen for den internationale standardiseringsorganisation, ISO, hvor han har siddet i snart 3 år. Udnævnelsen af Jesper Jerlang er et velfortjent skulderklap for hans engagement og indsats i det internationale og europæiske standardiseringsarbejde gennem årene.